"Twingly statistik"

tisdag 17 juli 2018

Olidligt.....fåglar.....fjäril....matvägran
Tog tidig förmiddagspromenad då det "bara" var 27 grader ute.....Här fanns mycket att undersöka...
 Albin har fastnat på ett annat ställe
Studerar ett par fåglar.....
....och där går några och spatserar omkring


Och apropå fåglar så fick Robban rycka in igår vid bensinmacken. Två små fågelungar hade trillat ner från sitt bo som fanns minst fyra meter upp i luften. Den ena ungen var redan död och den andra  ordentligt skadad. Robban befriade ungen från sina smärtor. Så sorgligt!


Albin får ligga på balkongen på förmiddagen fram till 11-tiden men sedan blir det för varmt. 
Iris försökte jaga en citronfjäril men blev avbruten av matte. Fjärilen såg helt medtagen ut. De lider säkert också av värmen.Matte ringde och avbokade sjukgymnastiken i morgon. Det är alldeles för varmt för att hon ska orka åka dit. Dessutom har alla sjukgymnaster semester så det är bara en undersköterska där och då tycker hon att det även är en onödig resa för hon skulle behöva råd av en sjukgymnast vad gäller en smärta som har uppstått. Matte gör övningarna hemma dagligen som hon ska men det är ju viss redskapsträning som hon missar.

Albin har matvägrat hela dagen men när matte nyss öppnade och ställde ut kvällsmaten på balkongen så kunde han äta efter många om och men. Det är 32 grader fortfarande men solen gassar inte som tidigare...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar