"Twingly statistik"

söndag 15 juli 2018

32 grader...duvor....kyltäcke...

Matte, måste vi åka bil? Ja. om vi ska kunna gå i skogen så är du tvungen till det, svarade honAlbin hoppade förstås in snabbt som ögat som han alltid gör
Skogspromenad kl 10 i 30 graders värme. Skönt att stanna till i skuggan emellanåt

Nästa pausIdag fanns många joggare på motionsslingan. Begriper inte att de orkar springa i den här värmen


Så gott med vatten efteråt


Robban fattar inte varför jag är så fascinerad av fåglar och då duvor i synnerhet? Det sitter ett par på taket ovanför porten intill vår ingång
Albin fick låna mitt kyltäcke idag när han skulle vara i trädgården medan Robban fixade i ordning uterummet inför kvällens grillfest. Han och Lena får gäster med anledning av Robbans födelsedag i torsdags.
Problemet var att Albin vägrade röra på sig med täcket på sig. När han stått stel som en pinne en längre stund tog Robban av honom täcket. Så dumt av Albin, för jag tycker att det är skönt med ett svalkande täcke på mig.
Nu gick vi kvällsrundan lite tidigare än vanligt för Robban skulle hinna hem innan gästerna kommer. Matte vägrade följa med på rundan för det var 32 grader ute. Det är inte bara hon som tycker att det är för varmt....Nu har matte läst "Nådastöten" av Christina Larsson. Matte har inte läst någonting av henne tidigare och har nu upptäckt ännu en författare som hon vill läsa mer av. Hon är även utbildad statsvetare. Det här är femte boken i serien om kriminalkommisarie Ingrid Bergman. Det är en spännande och bra deckare som utspelar sig i Göteborg. Det är en bok om relationer, maktspel och om ensamhet och utsatthet hos äldre människor som är aktuellt i allra högsta grad...Grattis Frankrike till VM-guldet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar