"Twingly statistik"

torsdag 12 juli 2018

Grattis!......katter....
Idag fyller Robban år. Grattis! Jag överföll honom när han la sig på soffan för att vila en stund då han har så ont i nacken. Han tyckte att jag var tung när jag satt på hans mage...I morse åkte matte och Robban till Ica Maxi. Albin och jag fick inte följa med för matte sa att det skulle bli alldeles för varmt i bilen för oss ute på parkeringen.


Över hela Ica-byggnaden satt massor av fåglar uppradade och det kom hela tiden flera flockar....


Först tog de en omväg förbi djurkliniken för att köpa kattsand. Där sålde de ut Dental sticks för 10 kr påsen så matte köpte ett gäng till oss.

Matte beställde även en tid för hälsoundersökning av Leo. Om en vecka ska de dit....Leo håller matte sällskap vid datornDet har inte blivit så långa promenader för oss idag och det gör inget med tanke på det varma vädret. Matte har en termometer vid balkongfönstret och den visade på 35 grader. Begriper inte att Albin kan ligga där ute i så många timmar?


Jag gick ut men vände lika fort in igen...


Matte försökte duka inför middagen som hon skulle bjuda Robban och Lena på men Iris som ska vara med överallt gjorde det inte lättare precis...Och apropå katter så har Achmed flyttat in hos Lena och Robban för gott nu. De har varit kattvakt medan Lenas äldsta dotter med sambo och son var på semester i en vecka och nu får den stanna hos dem. Det är en trevlig och sällskaplig utekatt som ännu inte har fått vara ute hos Lena och Robban men den tycks trivas bra ändå och har inte gjort någon ansats till att vilja gå ut..Nu ska matte försöka klippa klorna på Iris för matte har flera rivsår på låren. Iris ska så fort hon får tillfälle sitta i mattes knä men hon sitter inte still utan har en tendens att trampa runt och sätter ibland i klorna i mattes ben så nu har hon massor av småsårInga kommentarer:

Skicka en kommentar