"Twingly statistik"

söndag 10 juli 2022

Morgonrunda....bilresa/snabbt besök...



 Ska iväg på morgonrundan med matte...



Självklart känner jag att det doftar god mat från skolans kök



Några intressanta dofter hittade jag på marken också



Här får jag nästan dra matte uppför backen




Albin och jag fick följa med när Robban skulle skjutsa matte till sjukhuset i Köping för datortomografi av bihålorna. Matte ville åka i god tid, eftersom man aldrig vet hur mycket köer, vägarbeten och andra hinder det är. Det brukar vara svårt att hitta en ledig p-plats och sedan ska hon också gå en lång sjukhuskorridor för att ta hissen fyra trappor upp. Vi kom dit kl 10.50 och matte hade tid kl.11.30. Inga köer, inga vägarbeten, fullt med lediga p-platser och tomt på folk inne på sjukhuset.






Matte hann inte mer än att öppna dörren till röntgenavdelningen, förrän en sköterska frågade om hon skulle röntgas och sa att hon kunde komma in på en gång. Datortomografin tog två minuter. Det var det snabbaste sjukhus/röntgenbesök hon någonsin gjort. Vi var hemma kl 11.22, alltså innan mattes inbokade tid på röntgen.







Vi hade tur med vädret tidigare idag för på eftermiddagen vräkte regnet ner och det är bara 17 grader varmt. Robban tog en promenad med oss hundar när vi kom hem från sjukhuset och rastade oss även vid 16-tiden, då det var ett kort uppehåll i regnandet...

De sköna Scholl-skorna som Robban har använt på caféet har han helt trampat igenom, så de är minst sagt trasiga. Det blir mycket gående och stående för honom. Han köpte dem för drygt två år sedan, då han jobbade på sjukhuset. Nu blev han  tvungen att byta skor till ett par sandaler han hade liggandes här men som inte alls är lika bekväma och knappt är använda. Han har så himla ont i fötterna och i ryggen så han var tvungen..Även hans joggingskor är helt utslitna, så nya skor är väl prio ett för honom, när han nu ska hinna åka och köpa några? 




Nu slutade regnet lika tvärt som det började. Jag hoppas verkligen att det håller i sig tills vi måste ut igen..Man kan gott säga att vädret är ganska så omväxlande...










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar