"Twingly statistik"

fredag 15 juli 2022

Promenader....kyligt....

 


Dags för långpromenad....




Försöker att sprätta men det gick inte så bra...



Vad är det för oljud? En arbetsmaskin förstås. De gräver och grejar överallt verkar det som...Vi kan inte gå de vanliga promenadvägarna för alla hinder som är i vägen...




Ett stopp vid sopcontainrarna igen. Matte hade kartonger som hon ville bli av med...









Albin har hittat en mycket intressant doft som noga måste undersökas



Här brukar vi aldrig gå, så spännande...




Albin har mest gått med nosen i marken...Matte frös riktigt ordentligt för det är ingen värme precis, 17 grader och hård kall blåst....




I brist på annan litteratur så har matte läst "De sju systrarna" av Lucinda Riley. Detta är den första delen, Maias bok, i serien och boken berättar om den första systerns Maias bakgrund. Alla böckerna i Sju systrarna-serien innehåller flera tidsplan och utspelar sig både i nutid och dåtid i olika delar av världen. De handlar om himlastormande kärlek, djupaste sorg, krossade hjärtan och vackra återföreningar.

Maia D´Apliese och hennes fem adoptivsystrar samlas i sitt barndomshem, ett vackert slott, Atlantis vid Genevesjön, efter att deras älskade adoptivfar, den mystiske miljardären Pa Salt, hastigt gått bort. Varje syster tilldelas en ledtråd som ska leda dem i sökandet efter sina ursprung. 

Maias ledtråd leder till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro, Brasilien. Väl där börjar hon lägga samman pusselbitarna.

Boken berör ämnet hur en kvinna tvingas välja mellan sin kärlek, sin plikt och familj. Man lär sig mycket om historia och geografi när man läser boken! 

Böckerna är löst baserade på stjärnkonstellationen Plejaderna som även kallas just De sju systrarna

Boken är välskriven och rekommenderas! Serien har gjort stor  internationell succé.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar