"Twingly statistik"

måndag 20 oktober 2014

Löv och åter löv



Den här dagen har känts riktigt lång……





Vi gick morgonrundan strax efter sju och efter det att matte var klar med sina morgonsysslor satt hon framför datorn hela förmiddagen. Hon hade lite jobb som hon var tvungen att göra…..





Matte köpte i alla fall kycklingpinnar till mig samtidigt som hon beställde kattmat och sand från Animail och tur var väl det för det finns bara en kycklingpinne kvar och den får jag i kväll......Jag ÄLSKAR kycklingpinnar!!!!















När matte äntligen var klar var det dags för oss att gå iväg med en massa förpackningar till sopcontainern. Matte blir smått galen på alla förpackningar och all reklam. Vi går till containern minst en gång i veckan och det tar aldrig slut……Snacka om miljöförstöring med alla onödiga förpackningar för att inte tala om reklambladen, säger matte...














Vi har i alla fall haft tur med vädret under våra promenader men nu har det börjat regna igen. 







Det har varit ett himla oväsen här utanför idag. En kommunanställd har gått omkring med en lövblåsare och det lät riktigt illa. Snacka om otacksamt jobb för löven blåser ju tillbaka lika fort och så kommer det hela tiden nya från träden…Det är löv precis överallt…..














Jag tror att katterna har sovit mest hela dagen......






Matte höll nästan på att sätta sig på Leo när han låg i hennes säng för hon såg inte honom....














Robban har jobbat hela dagen och nu är han på utbildning hos Sjöräddningen. Han hade tur som hann dit i tid men det var knappt.





Robban berättade att det är flygförbud hit till Nynäshamn på grund av ubåtsjakten här utanför kusten så ambulanshelikoptern får inte flyga hit. Det är ju inte helt ovanligt att den behövs. Förbudet gäller även alla båtar. Får hoppas att inte någon blir allvarligt sjuk eller skadad ute på någon av öarna. Inte ens Sjöräddningen får åka ut….Får  hoppas att ubåtsjakten snart är över......














Matte har läst ut ytterligare en bok av Mons Kallentoft och den var lika bra och ruggig som de tidigare böckerna som handlar om polisen Malin i Linköping.. Nu väntar matte på att han ska komma ut med en ny bok men det vet hon inte när det blir?













Matte kollar på fotboll just nu. Djurgården möter Örebro och bortalaget leder med 1-0 efter en halvtimme……







Matte måste kolla på den danska serien Dicte så vi lär gå ut på kvällsrundan innan dess även om inte fotbollen är färdigspelad……












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar