"Twingly statistik"

onsdag 22 oktober 2014

Stormvindar....olycka....







Det har blåst stormvindar här idag och det är väl inte något som matte gillar precis men vi har gått våra promenader ändå……




Det blåser hårda vindar.....





Jag fick nästan dra matte uppför backen.....









Tyvärr regnade det då vi skulle gå eftermiddagspromenaden. Varken matte eller jag märkte det förrän vi kom ut och det var ju så dags då…….Blöta blev vi förstås….















Robban ringde när han slutade på jobbet och var på väg hit. Matte skulle värma en gratäng i ugnen till honom så att den var klar när han var framme. Det brukar ta cirka 40 minuter för honom att köra från Handenstationen men tiden gick och han kom aldrig……..

Efter ytterligare en timme ringer han. Då hade han hamnat i en trafikolycka som första person. Bilen låg framför Robban på motorvägen och plötsligt får den vattenplaning och åker av vägen ner för en slänt och lägger sig på sidan. Robban stannar och rusar fram till bilen. Det visar sig vara ett yngre par i framsätet. För att få ut dem är Robban tvungen att slå sönder bakrutan och få ut dem den vägen. En lastbilschaufför hade stannat och han ringde efter ambulans. 

Till saken hör att Robban hade sina ambulanskläder på sig så chauffören hade sagt att det är en ambulanssjukvårdare här. På SOS blir de något förvånade när det finns en sjukvårdare på plats men ingen ambulans. Hur som helst kom Robbans kollegor efter en stund och de var glada över att Robban hade tagit så väl hand om paret. De hade inga synliga yttre skador men var ordentligt chockade.

Robban frågar sig varför han alltid hamnar i alla möjliga och omöjliga situationer? Det slår aldrig fel.....














Nu är Robban här och han får äntligen sin fiskgratäng.
















Både matte och Robban väntar på hockeymatchen Djurgården – Frölunda som snart visas på TV.
















Jag är ganska så trött efter promenad och kvällsmat så jag tar mig tupplur i soffan…..









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar