"Twingly statistik"

tisdag 14 oktober 2014

Många korta promenader....







Matte hade tvättstugan i morse. Det är ju det vanliga tisdagsgörat och idag hade hon mer tvätt än vad hon brukar ha så det tog sin lilla tid innan allt var klart……..






Därefter tog vi den vanliga förmiddagspromenaden och när vi kom hem från den var det dags för min lunch. Jag var förstås riktigt hungrig  och det var tydligen Leo också som satt och skrek efter mat…..



Matvrak














Matte och jag vilade en stund innan vi gick ut igen för matte var tvungen att gå förbi närbutiken för att posta en hundbok som hon har sålt……

Ja, sedan har vi gått ut och in mest hela dagen tycker jag….många korta promenader blev det....





Jag blev jätteglad när jag fick syn på Robban. Han hade haft en tuff natt på jobbet så han har sovit en del idag....Nu är han ledig i ett par dagar...skönt för honom och kul för mig.....














Jag gillar de dagar som matte använder nötfärs i middagsmaten för då får jag alltid rå nötfärs i kvällsmaten och det var en sådan dag idag. Matte gjorde i ordning köttfärssås……..
















Matte läste ut en bok igår. Den var lika bra och ruggig som de tidigare böckerna som matte har läst av samma författare och som handlar om polisen Malin i Linköping……Nu har matte börjat på en ny, också den av Mons Kallentoft.……..Undrar hur många böcker han har skrivit???







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar