"Twingly statistik"

fredag 9 oktober 2015

Mattes turdag.......språngmarsch

Precis innan vi skulle gå morgonrundan kom Carina hit. Hon stannade inte så länge för hon skulle till en skola och hämta skolbarn som skulle åka till badhuset.










Nu åker Carina iväg....














Matte hade verkligen en jäkla tur idag. När hon hade handlat klart på Ica Maxi och skulle ställa tillbaka kundvagnen ute på parkeringen så glömde hon sin tygkasse som hon hade med sig. I den låg alla hennes kort, bankkort, körkort, ja massor av kort och dessutom en plånbok med kontanter i. 

Hon märkte det inte förrän vi kom hem till vår parkering. Det var bara att vända och åka tillbaka igen och nu hade hon en himla tur för kassen låg kvar i kundvagnen. Alltså, det är hur många som helst som handlar där och det kommer hela tiden nya bilar till parkeringen så någon kunde ju ha tagit den.
 Slarvigt värre måste jag säga och det är inte kul att behöva spärra alla kort och bli av med sina pengar......För många år sedan blev matte bestulen på sin väska så hon vet hur jobbigt det är.....




















Därefter tog vi en promenad. Självklart fick matte ett viktigt samtal så då blev vi stående en stund. Matte blir så andfådd i  blåsten så hon vill inte gå och samtidigt prata i mobilen.
















Albin fick en språngmarsch. 




Han älskar att springa




Robban fick lite motion han också


































Trodde först att det var Timo som kom men det var en annan golden.....


















Men vad är det här för något? Den har inte stått här tidigare. Måste undersökas nog förstås....














Robban är hos en kompis som ska hjälpa honom att fixa bilen. Det är många delar som ska bytas så både bak- och framvagn rivs ned i kväll. Jobbet lär ta hela helgen....












Nu ska matte strax gå kvällsrundan med Albin. Jag sitter väl kvar i soffan och väntar....

































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar