"Twingly statistik"

tisdag 20 oktober 2015

Optiker....duggregn....





Det blev fyra timmar i bilen idag. Matte skulle ju till optikern i Handen och dit tar det en dryg halvtimme att köra. Det tog över en timme innan hon var klar med synundersökningen. Optikern skickade en remiss till ögonläkare för en ordentlig undersökning av ögonen. Matte har bland annat brytningsfel och det var betydligt större än när hon undersöktes i maj. Det är dock ingen idé att byta ut glasögonen nu utan matte ska vänta tills hon har varit hos ögonläkaren så hon får väl fortsätta att ha huvudvärk tills vidare antar jag.....
















Sedan skulle förstås matte storhandla på Ica Maxi så då stod vi på nästa stora parkeringsplats och väntade. Lite kul är det att kolla på alla som passerar förbi bilen ändå.













Äntligen hemma...





Väntar på att Robban ska parkera bilen





.....och det gör Albin också















Väl hemma gick vi en långpromenad i duggregnet och det var inte speciellt kul kan jag säga. Jag gillar vare sig att bli blöt på kroppen eller att behöva gå i vått gräs så jag håller mig till gångvägarna men undviker alla vattenpölar om det går.











Albin skulle förstås upp och kuta på gräsvallen vid skateparken











Plötsligt kom den hysteriska schäferblandisen. Vi gick åt sidan för att släppa fram tiken och hennes matte.

















Vi väntar på kvällsmaten. Lite ovanligt är det att Leo härmar mig. Det brukar vara Iris som gör det annars. Leo brukar alltid sitta på köksbänken och skrika i högan sky efter sin mat.












Jag slappar i soffan medan matte kollar på hockeymatchen Djurgården - Modo som verkar bli ett riktigt drama.






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar