"Twingly statistik"

måndag 3 oktober 2016

Svordomar......Albin sjuk....



Kollar på en fågel som för ett himla oväsen där uppe i trädet. Undrar vad han gör?









Idag har det kommit många fula ord ur munnen på matte.

Hon fick för sig att hon äntligen skulle putsa köksfönstret så att hon kunde byta gardiner. Sagt och gjort men hon blev inte nöjd med resultatet. Solen sken tydligen för starkt så att det blev flammigt så på eftermiddagen gjorde matte om hela proceduren och det blev väl lite bättre då, åtminstone verkade matte nöjd.


Är det något som matte ogillar mer än fönsterputsning så är det att stryka och nu var hon tvungen att stryka köksgardinerna som skulle upp. Under själva strykningen var matte tyst men sedan fick hon nya problem när gardinerna skulle upp. 

När matte väl hade kommit upp på stolen för att kunna hänga upp gardinstången på beslagen så ramlar det ena beslaget ner på golvet och det självklart på andra sidan av det breda fönstret med matbordet emellan. Problemet är att matte har svårt att stiga upp och ner för stolar med sina onda ben och höfter. Efter ett antal svordomar sitter nu i alla fall gardinerna på plats. 









Inte blev matte gladare precis när hon brände sig på handen. Hon kom på i sista stund att hon hade en äppelpaj i ugnen och då brände hon sig när hon skulle ta ut den..





Och droppen blev väl när datorn krånglade då hon skulle fortsätta med sitt skrivarbete som hon håller på med. Visste inte att matte kunde så många svordomar....



Senare höll matte på att slå sig halvt fördärvad när hon snubblade på Iris som alltid springer runt benen på matte. Och apropå Iris så har hon halskragen på sig igen. Hon har rivit upp huden igen så att det har blivit ett nytt sår på samma ställe som tidigare. 

Jag märkte att matte hade lite svårt att behålla lugnet när hon skulle klippa Iris klor för hon var inte så samarbetsvillig precis. Leo är betydligt lättare att hantera när det gäller kroppsvård. Iris slingrar sig som en orm och är inte still en sekund.







För en stund sedan ringde Robban och sa att han trodde att Albin börjar bli eller är sjuk. Han vill inte äta trots god hemlagad hundmat och han ser dålig ut på ögonen. 

Matte har förbjudet honom att ligga ute i trädgården så att han blir kall och det har han inte fått göra nu heller. Han har själv lagt sig framför kaminen inne i vardagsrummet där det är varmt.

Robban tog en promenad med honom tidigare idag. Han såg pigg ut då men efter en kortare sträcka la han sig ner för att vila en stund.






Han ser onekligen inte kry ut. Stackars Albin, undrar vad han har drabbats av? Robban gissar på förkylning. Han misstänker att Albin kan ha blivit kall när de var ute på ön i förra veckan. 

Matte sa till honom att kolla hur Albin ser ut i halsen och om Lena äger en febertermometer så får de kolla tempen på honom.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar