"Twingly statistik"

torsdag 16 mars 2017

Dofter...stolpar....sprättande




Det har varit jätteskönt ute idag. Vi tog en ny lite längre promenadväg vid tvåtiden efter det att Robban hade skjutsat matte så att hon kunde handla inför helgen.

Robban fick ändrat arbetsschema så i stället för att ha börjat tidigt i morse som tidigare så ska han börja jobba i kväll. Han ska sedan lossa lasten i morgon bitti och därefter åka vidare med nya jobb så han vet inte när han slutar. Han har ny bil som han inte har kört tidigare och inte bara bilen är ny för honom utan även arbetsmetoderna på den här bilen men det ordnar sig säkert.










Idag har jag kollat in dofterna på flera stolpar längs vägen..



Fasiken vad många hundar det är som pinkar på stolparna. Matte brukar i alla fall se till så att Albin inte gör det....



Här fick jag hjärnsläpp och blev tvungen att fundera en lång stund innan jag kom rätt....




Försökte sprätta för en gångs skull efter att jag hade kissat men det gick inte så bra. Här ligger jag verkligen i lä om jag jämför mig med Albin. Han tar i för kung och fosterland så man vill inte stå bakom honom precis. Vet inte hur många gånger jag har fått jord, sand och gräs på mig?





Albin lyssnar på ett par grabbar som dividerar om något de är oense om....










Väntar på att Robban ska komma förbi och gå kvällsrundan med oss innan han åker och jobbar. Mattes höft och knä strejkar ordentligt.







Det tuffa cykelpasset på arbets-ekg:n var definitivt inte bra


Matte hade tidigare en motionscykel men den skänkte hon till firman som tog hand om hennes gamla soffor när hon flyttade. De fick den till deras secondhandbutik i Nynäs eftersom matte tyvärr inte kan cykla med sina onda knän.
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar