"Twingly statistik"

onsdag 15 mars 2017

Vårtrött?.....sopor...orm...fästing




Jag var lika trött i morse. Vårtrötthet kanske?




Blåsigt idag också men inte lika illa som igår....













Vid lunchtid skulle Robban åka iväg till Återbruket och kasta en massa sopor efter tapetseringen. Matte följde med för hon hade också kartonger som skulle kastas. Dessutom skulle Robban sedan iväg och köpa fler tapeter. Matte ville in på Jysk som ligger intill.


Robban gick en rastrunda med oss innan vi åkte men tji fick han sedan för Återbruket var stängd på onsdagar så vi lämpade av soporna i Lenas garage tills vidare eftersom Robban ska jobba i morgon.














Därefter hämtade Robban sin Panasonic 42 tums plasma-TV som han tidigare har haft i sitt sovrum men som han inte längre vill/kan ha. 

Han skänkte den till  till Återvinning&Secondhand-butiken. ”Återvinningen” är en ideell organisation som arbetar med bistånd och hjälpsändningar till Lettland och Vitryssland.

Det är inte minsta fel på TV:n, snarare har den en superbra bild. Självklart blev de glada och tacksamma över gåvan.
















Robban mötte en granne till Lena, också hundägare. Hon berättade att hon hade sett årets första huggorm när hon och några andra hundägare gick en promenad igår. Lite väl tidigt kan tyckas för så varmt har det ju inte varit. Dessutom hade hennes hund fått sin första fästing....Inga trevliga vårtecken precis....









                              














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar