"Twingly statistik"

tisdag 21 mars 2017

Inköp....kattsand....hårda vindar




Här står jag utanför Ica igen. Det varken regnar eller snöar men det blåser riktigt hårda vindar. Ju längre fram på dagen, desto värre blåst. Hur vi än har gått idag tycker jag att vi har haft motvind.

Matte trodde att hon hade köpt kattsand så att det skulle räcka till slutet på veckan men den tog slut igår kväll. Hon tänkte köpa Pussi som Iris har accepterat men det fanns inget paket kvar på Ica. Matte köpte en annan sort som hon aldrig har provat tidigare. Sortimentet är inte så stort i den här lilla butiken. Väl hemma insåg hon att den här sanden kommer aldrig Iris gilla för den var alldeles för grovkornig. Vad göra?


Jo, vi gick till Coop lite senare och där hade matte tur för det fanns ett litet paket Pussi kvar så nu hoppas vi att den fisförnäma Iris går på lådan som hon har gjort sedan vi flyttade hit. 



Leo är inte alls så noga med vilken sand det är. Honom har det aldrig varit några problem med när det gäller toabesöken.  

Igår spydde Leo igen och då rusade han snabbt in till kattlådan för att spy i den. En väluppfostrad katt. Det skulle aldrig Iris göra. Nu är det väldigt sällan som hon spyr tack o lov men när hon gör det så är det alltid på de mest olämpliga ställen som matte har svårt att komma åt.





Jag gillar inte alls den tunga trafiken som passerar förbi alldeles intill mig utanför Coop.













Nästa inköpsstopp! Det är tisdag och därmed inköp av ägg på torget




På tisdagarna kommer också fiskbilen hit på eftermiddagen och det är kö när han kommer. Matte har inte handlat av honom ännu men kommer att göra det framöver....













Till skillnad från mig så är Albin förtjust i alla tunga fordon. Här kollar han intresserat in när de jobbar med en grävmaskin...






...och här spanar han in när en karl ska lämpa av några större varor från en lastbil





...för att inte tala om hans intresse vad gäller skolbygget här intill





...men det finns ju intressanta dofter på marken också som måste undersökas noga













Matte glömde kvar tallriken på bordet i morse för att hon var tvungen att rusa ner i tvättstugan och tömma maskinerna. Det är ju tisdag. Hon hade ätit äggröra, korv och spenat till frukost. Fräcka och ständigt hungriga Leo var förstås snabbt uppe  och slickade av tallriken....










Väntar nu på Lena som ringde och sa att hon ville följa med på kvällsrundan. Robban jobbar som vanligt förstås...

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar