"Twingly statistik"

fredag 31 mars 2017

Grattis Iris!...inköp...tvätt



Idag fyller Iris nio år! Grattis!






Det här kattgodiset som vi fick i brevlådan för ett tag sedan gillade Iris jättemycket så matte köpte det till henne idag. Annars är hon väldigt kräsen och det är svårt att hitta något som hon gillar förutom hennes vanliga torrfoder. Båda katterna är heltokiga i det här godiset så matte måste passa så att inte Leo snor det av henne.














Vi åkte till Arken Zoo för när matte var i deras butik i Haninge i söndags så var Iris favoritfoder slut. Hon passade på att köpa ett paket kattsand till också. Det går åt trots att Iris pinkar på sina handdukar numera.



Matte var nyss tvungen att inviga tvättmaskinen som finns i duschrummet och tvätta ett gäng handdukar trots att hon tvättade dem i tvättstugan i onsdags. 













Vi har förstås gått våra promenadrundor..Där går den ilskna bulldoggen. Han fick tydligen syn på mig....




....och där borta kommer den svarta schäferliknande hunden som verkar så bångstyrig



Så många hundar det var ute idag då fast den där lilla pudeln säger inget i alla fall även om han drar som en tok i kopplet. Han vill tydligen fram till mig....












Vet inte vad Albin har fått syn på? 
Lite löjlig skatebana med tanke på den i Nynäs...
















 Leo kollar kanske efter Albin men han är hos Lena och Robban. I morgon hämtar Robban mig också för matte ska åka till Stockholm. Jag har aldrig varit hemma hos Lena så det ska bli spännande.....
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar