"Twingly statistik"

måndag 20 mars 2017

Vårdagjämning....snö...kost....



Jag kan väl inte direkt påstå att matte blev så superglad när hon tittade ut genom fönstret i morse och såg att det snöade. Jag tyckte också att det var lite väl blött.

Vårdagjämningen inföll ju idag och det fick man ju ingen känsla av direkt. Hur som helst ska vi gå mot ljusare tider och det gillar jag som inte är vidare förtjust i mörkret.















Albin bryr sig inte om vädret så jag vet inte om han ens tänkte på att det snöade?



Det var ganska så folktomt men här kollar han in några skolungdomar som stojar och busar på väg till skolan











Ett par timmar senare gick vi till Ica eftersom matte var tvungen att handla lite grann.



Här står jag i duggregnet. Nu är snön borta...



Äntligen kommer matte












Albin ute på en av sina promenadrundor



Nu står han drömmer igen...














Matte la ju om kosten för precis två veckor sedan. Hon har inte ätit någon potatis, pasta, ris, bröd, choklad eller andra sötsaker alls under denna tid. Det sägs att de första två veckorna är värst men matte har inte haft några speciellt jobbiga biverkningar. Hon känner sig piggare, blodtrycket är stabilare och hon har också sluppit blodsockersvängningarna som hon alltid fick tidigare och magen är lugnare.. 
Hon äter inga mediciner alls. Hon har till och med lagt av med astmamedicinen Pulmicort och har inte haft några besvär med andningen trots att vi fäller mycket hår, det har blåst rejält ute och pollensäsongen har kommit igång. Ja, till och med slembildningen har minskat rejält som hon har haft så mycket besvär med även nattetid.. Nu hoppas hon att det håller i sig. Tyvärr lär inte kosten hjälpa hennes onda höft och knä men det kan ju inte hjälpa mot allt, säger matte.






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar