"Twingly statistik"

tisdag 4 november 2014

Yrsel...förlossning.....inställd kurs






Matte har inte kunnat gå ut med mig på två dagar nu. Hon har världens yrsel och kan knappt stå på benen. Vet inte vad det beror på men det är inte blodtrycket i alla fall för det är helt okej.

Matte ska till läkaren på torsdag igen så vi får se vad han säger…….troligen är orsaken virus....





Igår gick Robban morgonrundan med mig innan han var tvungen att åka till jobbet vid sjutiden. Sedan kom Carina hit vid lunchtid då hon hade väntetid mellan körningarna.. Då tog hon ut mig på en promenad. Robban kom sedan vid 18-tiden och då gick vi en långpromenad så det gick ingen nöd på mig precis.


















Robban hade varit med om en rolig upplevelse på jobbet igår. Han fick en förlossning i ambulansen. Allt gick fort och både barn och mor mådde jättefint. Robban fick senare beröm för att han hade skött det hela så bra. 

De hade precis lämnat hemmet och bara hunnit köra en mycket kort bit när kvinnan sa att barnet var på väg och det var den verkligen.   Robban ropade till sköterskan som körde ambulansen att han måste stanna. När han öppnade dörren var barnet redan fött och låg i Robbans famn. Robban har varit med om födslar förr så det var inget nytt för honom precis..……..Det mindre roliga var väl att göra rent inne i ambulansen efteråt……..












Matte är lika yr idag som igår. Robban har gått flera promenader med mig. Han åkte till jobbet vid 17-tiden. Han ska jobba nattpass. Får hoppas på att han slipper övertid i morgon bitti om matte fortfarande är lika yr och inte kan ta morgonrundan med mig. Tack o lov har jag aldrig bråttom ut så det är ju ingen panik....Det värsta är om jag måste vänta på frukosten för den får jag inte förrän rundan är klar........













Carina hade väntetid idag igen här i Nynäs så hon kom hit  men då hade Robban redan gått ut med mig på en promenad……..



Carina sålde sin gamla bil, en Seat igår kväll och det var väl skönt för henne att bli av med den så snabbt.










Matte är jätteledsen över att hon var tvungen att ställa in kvällens kurs i "Första hjälpen för hundägare". 

Hon ska ha den om två veckor i stället så då måste hon vara frisk. Hon vet ju själv hur tråkigt det är med en inställd eller uppskjuten kurs som man  kanske har sett fram emot en längre tid..



Jacinto med halskrage när han hade skadat en baktass svårt på glas.











Den här kvällen lär se ut så här......Matte orkar inte ens läsa och då är det illa......




Matte och Iris


Leo och jag...













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar