"Twingly statistik"

tisdag 17 februari 2015

Hårda vindar.....sällskap på morgonrundan....


Dagen började med att matte försov sig. Hon vaknade mitt i natten och kunde inte somna om förrän framåt sextiden i morse så av den anledningen försov hon sig och vaknade en timme efter det att hon skulle ha varit i tvättstugan. Hon hann ändå tvätta två maskiner eftersom ingen skulle ha passet efter henne.....





Jag fick sällskap av Timo under en del av morgonrundan men ingen av oss hälsade på varandra. Jag tror att han är sur för att jag inte är så kärvänlig mot honom. Timo gick med nosen i marken hela tiden tills vi skildes åt efter halva vägen. Han och hans matte skulle in till centrum.




Det har blåst kalla vindar idag också så det har inte varit några sköna promenader precis.












Carina kom på en snabbvisit på eftermiddagen. Hon lånade en rostfri matlåda till Nicklas.  Han hade värmt sin matlåda i ugnen eftersom micron var trasig där han jobbade idag med resultatet att micromatlådan av plast smälte så han blev utan mat idag. Han hade bara 20 kr så han fick gå till McDonalds och köpa en hamburgare. Inte mycket till mat på en lång arbetsdag. Han var inte glad när han ringde sin mamma.














Robban har varit på magnetröntgen och det blev en riktig pärs för honom. De fick göra om det tre gånger eftersom smärtorna och domningarna i armen blev för svåra. Vid tredje försöket fick de först hämta en läkare som gav honom smärtlindring. Han ska till läkaren den 25:e för att få sin dom.














Nu ska matte kolla på hockeymatchen HV71 - Djurgården. DIF har en alltför lång skade- och sjukdomslista på viktiga spelare så det blir inte någon lätt match..


Tror att matte ska äta årets semla under matchen och den ser ju god ut....





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar