"Twingly statistik"

fredag 13 februari 2015

Omväxlande väder....idioter.....nysattack....









Idag har Robban varit ute med mig på alla promenaderna förutom morgonrundan. Han har jätteont men måste ju röra på sig.



Matte och jag går alltid ut genom källargången när vi ska ut på morgonen. I morse hade någon idiot ställt ner en massa gamla möbler i den smala gången, bord, stolar, gungstol, böcker ja, jag vet inte vad? Det finns faktiskt ett grovsoprum i ett av husen mittemot där man kan kasta sånt här så det är så jäkla dåligt att bara släpa ner det i källargången där många dagligen går för att komma ut eller in.. Det var så trångt så vi kom knappt förbi. 

Matte ringde genast till områdesansvarig som lovade att se till att det hämtades. Och mycket riktigt när Robban och jag senare vid lunchtid gick in genom källaringången så var möblerna borta.











Däremot har det inte hänt ett dyft med mattes och mitt kalla sovrum och omr-ansv. kunde inte säga när det skulle bli åtgärdat. Mycket dåligt!





Jag vaknade i natt av att matte fick värsta nysattacken. Trodde aldrig att hon skulle sluta. Hon nös och hostade om vartannat. Jag var tvungen att gå fram till sängkanten för att se hur det var fatt? Matte sa att det var lugnt så jag la mig och somnade om…..











Det har inte hänt så mycket egentligen. Jag var ensam en stund medan Robban och matte åkte till ICA för att handla inför helgen. Jag var trött efter senaste promenaden så jag märkte inte ens när de kom hem.

Det har varit trist grått väder men nu på eftermiddagen började det plötsligt att snöa men den låg ju inte kvar förstås.....och det slutade lika fort som det började.....















Många änder är det....










Leo kollar ut genom fönstret. Många hundägare går förbi så det är kanske någon hund som han har spanat in ????



Iris tar sig en tupplur.....ovanför mig på soffryggen...











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar