"Twingly statistik"

torsdag 18 maj 2017

Gräs...värme....lurad......Så varmt det var ute redan på morgonrundan. Nu gick vi lite senare än vanligt men ändå. 

Matte skulle ladda maskinerna i tvättstugan först. Det var första gången på många år som hon inte körde en maskin med Iris nerkissade handdukar utan bara annan tvätt. 


Matte har beslutat sig för att köra Iris handdukar i vår egna tvättmaskin i stället även om hon inte får de torra på en gång och det måste hon göra två gånger i veckan. 


Väntar på matte som plockar upp efter mig...
Åh nej, nu klipper de gräsmattorna igen. Inte undra på att matte fick en nysattack nyss. Jag gillar inte oljudet från den stora gräsklipparen heller. Måste vi gå den vägen?
Dags för lite gott gräs....
Det har blivit lite väl mycket gräsätande idag tycker matte som undrar om hon har ett par kossor?

Albin har också fått smak på fräscht gräs...men han har det jobbigt med värmen. Det var 23 grader vid 13-tiden. Så fort han kommer åt lägger han sig ner i skuggan
I kväll får matte gå med oss själv. Lena jobbar sent igen men igår följde hon med. Precis när vi kom ut och bara gått en kort bit så kom Hemglassbilen. Matte ville köpa gluten- och laktosfria blåbärsstrutar som hon gillar jättemycket även om hon inte är någon storätare av glass precis.


            


Lena köpte laktosfria päron/vaniljglassar som ska vara mycket populära och jättegoda och snacka om att hon lurade matte för det visade sig att hon köpte glassen till henne. Självklart blev matte glad men det var lite snopet. Lena är alldeles för snäll tycker matte...
Här sitter vi snällt och väntar medan matte gick in med glassen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar