"Twingly statistik"

torsdag 4 maj 2017

Promenadrundor.....kloka o duktiga
Jag trodde aldrig att vi skulle komma runt hela morgonrundan för matte kunde knappt gå.

Jag såg jag årets första nyckelpiga i alla fall...
Resten av promenadrundorna har Robban gått med oss innan han skulle jobba.....Robban skjutsade matte till sjukgymnasten som genom undersökning kom fram till samma diagnos som hennes läkare har gjort. Förutom muskelinflammation så har hon nervsmärtor från disk i ländryggen som strålar ut längs båda benen och till och med under fötterna. Smärtlindrande mediciner brukar ordineras men det går ju inte att ge till matte. Hon har haft stora besvär med diskbråck flera år tillbaka och gått på regelbunden sjukgymnastik. 

I minst två år har hon varje kväll gjort denna träning för att disken ska skjutas in men tydligen har någon nerv eller nerver kommit i kläm.


Hur som helst, hade matte ont innan hon kom till sjukgymnasten så är det sju gånger värre just nu efter den massage hon fick på de mest onda punkterna. Matte fick några nya rörelser att göra här hemma som stärker bålen och så ska hon tillbaka dit nästa onsdag.

Idag kom också en kallelse till reumatologen den 15/5. Vad nu de ska kunna hjälpa till med när matte inte tål några mediciner?Här sitter jag och väntar på Hemglassbilen. Det var igår kväll när matte skulle köpa färskfoder till oss

Albin undrade nog varför vi stod där och inte gick hem efter kvällsrundan?


I kväll måste matte gå med oss eftersom Lena jobbar sent. Matte är glad att hon har oss för annars skulle hon inte komma ut överhuvudtaget i det här läget och hon tycker att både Albin och jag är så kloka och jätteduktiga.....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar