"Twingly statistik"

tisdag 23 maj 2017

Varma promenader.....balkongen....Leo sjukDet har varit bra varmt under promenaderna idag också. Robban följde med medan hans bil stod på verkstaden för hjulinställning och det behövdes förstår jag.


...mår inte bra av värmen

Albin tar varje tillfälle i akt att lägga sig i skuggan. Här hittade han gott gräs som han samtidigt kunde tugga i sig
Ny vilopausMatte tycker att det är konstigt att ingen av oss vill vara ute på balkongen även när det är skugga. Det är bara Iris som gärna går dit ut oavsett väder och vind. Albin brukar ta en runda där ute för att sedan gå in igen. Och jag har absolut ingen lust att vara på balkongen.Iris kan ligga i timmar där ute
....och hon njuter verkligen 

Matte är riktigt orolig för Leo. Han har spytt en hel del och mår inte alls bra. Matte har ringt till fem olika djurkliniker men det finns ingen tid förrän på fredag hos någon av dem. Blir han sämre måste de åka till Strömsholm för akutvård i morgon. Eftersom han matvägrar tvångsmatade matte honom med lite våtfoder alldeles nyss så han inte blir lika dålig som sist. Det kan bli väldigt allvarligt om en katt inte äter.

För två år sedan blev Leo sjuk. Han matvägrade och avmagrade mycket snabbt. Trots flera blodprover så kom de aldrig fram till någon diagnos. Matte fick tvångsmata honom med näringsrikt specialfoder i ett par veckor. Han repade sig och har hållit sig frisk sedan dess.

Och Robban ringde till neurokirurgen på Karolinska i morse. Hans husläkare måste skriva en ny remiss och när de får den får Robban komma till specialistläkaren som opererade honom. Egentligen hade han tid hos husläkaren om en vecka men nu fick han tiden ändrad till på fredag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar