"Twingly statistik"

onsdag 3 maj 2017

Jobbiga katter....ful vana...färskfoder
Jag sov så skönt i morse men det finns inte en chans att kunna sova vidare när matte öppnar sovrumsdörren och Leo och Iris kommer inrusande som ett jehu. Leo skriker som en besatt efter mat och Iris ska fram och hälsa på mig..Det är bara att kliva upp....

Matte skulle ner i tvättstugan med en massa tvätt, sängkläder och alla Iris handdukar så jag kom ut på morgonrundan när maskinerna var laddade.
Jag hittade en hel del nytt fräscht gräs..Så gott!


Senare gick vi en promenad tillsammans med Robban och Albin


Självklart skulle Albin inspektera den stora grävmaskinen
Begriper inte att han är så intresserad av alla arbetsfordon?
Här har vi stannat till vid apoteket för matte skulle köpa hudcreme
Matte brukar köpa en stor burk av cremen men nu fanns den  inte inne så hon fick ta en tub så länge

Medan vi väntade på matte tog Robban ett par fina bilder på mig och Albin

Äntligen kommer matte. Det var mycket folk på apoteket så det tog sin lilla stund. Albin har en ful vana. Han stirrar ut folk. Nu stirrar han på en äldre man som ska passera förbi.
På hemvägen la han sig ner i skuggan och vilade en stund. Ja, det var bra varmt idagVäl hemma igen så ringer det på dörren. Det var brevbäraren och han blev ordentligt utskälld ska ni veta men han bara skrattade åt oss som vanligt. Han kom med två paket som inte gick ner i brevinkastet.

Matte hade skickat efter ett nytt armbandsur eftersom armbandet gick av på hennes gamla klocka i förra veckan. Matte köper aldrig några dyra klockor utan byter hellre klocka än köper nytt armband. De brukar hålla i ett par tre år ungefär. Matte känner sig naken utan armbandsur och kan inte tänka sig vara utan....


Dessutom hade hon skickat efter en bok till Robban och Lena om hur man beskär fruktträd och bärbuskar. Robban kan ingenting om sådant här. Vad Lena kan om det här vet vi inte. Hon har flera fruktträd och bärbuskar på tomten som måste beskäras så av den anledningen köpte matte boken åt dem......Nu ska matte snart gå ut till Hemglassbilen och köpa ett paket med färskfoder till oss. Det är så himla gott!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar