"Twingly statistik"

söndag 28 juni 2015

Aldrig lagom......ilsken lösspringande hund ....Leo



Tänk att det aldrig kan vara få vara lagom när det gäller vädret? Är det inte kyliga vindar, regn och åska så är det jättevarmt i stället som det har varit idag. Usch, jag mår inte alls bra i den här värmen.

I morse var det lagom varmt men det blev snart riktigt hett.


Jag såg nog att Robban hade kommit och parkerat sitt långa ekipage på grusplanen när vi gick morgonrundan.....











Trodde att jag skulle avlida när vi gick förmiddagspromenaden. Jag sökte upp varenda skuggig plats som fanns för att vila lite.


Så skönt med skugga....




Albin tog ett dopp.....




...måste vi gå?




Vilopaus i skuggan....



Och sedan skulle ha ta ett dopp på nästa ställe.....




Robban skulle hämta ett par saker ur lastbilen




Albin tycks inte lida alls av värmen





...men jag la mig i skuggan direkt.....




Ett kort stopp vid närbutiken. Robban skulle köpa yoghurt som han ska ha till frukost i lastbilen i morgon bitti....Han åker jättetidigt....

















När vi gick förbi en trädgård så kom en lösspringande argsint springer spaniel ut på vägen och mot oss. Han skällde ilsket men då blev jag riktigt arg….Matte tappade kopplet och jag rusade mot hunden samtidigt som jag med väl valda ord talade om vad jag gillade hennes uppförande. Tiken blev jätteskraj, vände och rusade in på tomten igen. Jag stannade vid tomtgränsen en kort stund och fortsatte med att tillrättavisa henne innan vi fortsatte vår promenad…….Jag måste ju skydda Albin som bara stod och glodde…..Matte tyckte att jag var duktig som inte sprang efter in på tomten utan stannade när hon sa till mig….









Inte var det mycket svalare på eftermiddagen trots att vi gick ut en timme senare och gick en kortare promenad än vanligt, ”pust”…..



Vet inte vad Albin och Robban pratar om?




Robban leker med Albin.....












Oj, där kommer min kompis.......




Timo

Han var inte lika glad som han brukar för han har stukat ena framtassen och så gillar han inte värmen heller.....













Vill säga grattis till Leo som har namnsdag idag. Han verkar dock trött och hängig. Matte vet inte om det beror på värmen eller på något annat. Det mest oroande är att matvraket Leo inte vill äta alls utan bara vill sova. Matte ska hålla extra koll på honom de närmaste dagarna. Leo har aldrig varit sjuk så jag hoppas att det inte är något allvarligt som har drabbat honom…..












 Nej, nu måste jag vila en stund så jag orkar gå kvällsrundan.......





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar