"Twingly statistik"

söndag 14 juni 2015

Promenader...mc-olycka



Idag var det betydligt skönare ute än igår då det var så himla varmt. Visst, det duggregnade lite i morse men sedan har det klarnat upp. 



När vi gick morgonrundan upptäckte jag långtradaren som Robban kör men jag låtsades inte om den för jag gillar den inte alls. Robban började jobba i fredags kväll men han blev ledig idag för lasten ska inte lossas förrän tidigt måndag morgon.



En stor flock med kanadagäss fanns inne på fotbollsplanen i morse....















Det är varmt i solen......






Andfamiljen i vattnet skyddar sin unge mot en annan nyfiken och envis and som hela tiden försöker sig närma dem....Det ser ut som om de bara har en unge kvar, det var två häromdagen och sex-sju från början....så trist....




Albin står ofta och funderar....på vad kan man ju undra?






Här fanns tydligen något intressant....




Igår blev det inga långa promenader alls, både på grund av värmen och så kollade matte på prinsbröllopet mest hela dagen, ja ända till midnatt. Vi har varit ute desto mer idag i stället och då följde Robban med på promenaderna..





Albin stannar ofta upp för att Robban eller matte ska klappa honom




Här kollar han på båtfolket i småbåtshamnen



Dags att svalka sig lite......




Måste vi gå nu?




En båt susar förbi i hög fart....


Någonstans längs den här strandvägen blev en hund ormbiten igår fick vi höra......



Vilopaus....







Det prasslar i buskarna. Vad kan det vara?





Stopp vid närbutiken för Robban skulle köpa mjölk



Jag passar på att vila lite....





Robban och Albin väntar på matte och mig.....





Vi ska väl inte behöva åka med? Robban skulle bara hämta något ur förarhytten.....skönt!











När Robban åkte för att hämta långtradaren i Kungsör i fredags kväll så hamnade han mitt i en mc-olycka på väg 225.  På den kurviga vägen händer det otroligt många mc-olyckor för övrigt.. 

En motorcykel körde om honom och Robban undrade just hur killen skulle klara av kurvan lite längre fram när han ser hur motorcykeln kör av vägen och rakt ut i naturen och till slut hamnar alldeles intill en busskur.  Robban stannade och tog hand om killen som var vid medvetande men troligen hade brutit flera ben i kroppen. Av motorcykeln var det bara skrot kvar.  Han hade trots allt tur i oturen kan man säga. 




Robban kallade förstås på ambulans och när hans kollegor kom så sa de lite skämtsamt: Har inte du slutat på ambulansen? Vad fasiken gör du här? Och sedan sa de till killen: Nu hade du tur att det var Robban som tog hand om  dig och som var först på plats…..Ja, någon tur ska man väl ha sa killen som var vid gott mod innan han lastades in i ambulansen.

Av någon märklig anledning så hamnar Robban ofta som första person vid trafikolyckor. Det är ju inte första gången precis. Det finns väl någon mening med det…..














Leo är inte ofta ute på balkongen  men när matte gick runt och ropade och letade efter honom låg han och tryckte där ute under en stol.....






Och Iris låg och sov på min pläd som jag har i min biabädd men som matte för tillfället hade lagt upp på skåpet......




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar