"Twingly statistik"

onsdag 10 juni 2015

Promenad längs havet.....



Precis när vi skulle iväg på förmiddagspromenaden ringde Carina och sa att hon var på väg hit för hon hade drygt två timmars väntetid mellan skolkörningarna. 



Vi hämtade upp henne på parkeringen och åkte till Strandvägen som i och för sig kallas för Ringvägen av alla som bor här. Vi skulle gå en promenad längs havet för omväxlings skull och nu fick Carina följa med trots att hon inte är speciellt förtjust i promenader..







Går Ringvägen fram längs havet...











Fin utsikt härifrån men jag är mer intresserad av dofterna på marken....











Här har vi hittat en mycket intressant doft




Här väntar vi på att en stor hund ska passera förbi. Han såg inte så förtjust ut när han fick syn på oss. Onödigt att provocera....




Jag gillar verkligen att komma till främmande platser. Jag gick här förra året men sedan har det inte blivit av, jo, kanske någon gång i våras också? Nu var det inte så varmt men ändå var det skönt ute. 



Långt där nere är Albin och Robban





Carina och jag på väg ner till Albin....



Albin tog några steg ut i vattnet....



Titta så nära vattnet jag är.....



På väg upp till vägen igen



Äntligen uppe....










Och så ett par bilder från eftermiddagspromenaden.....


Kort stopp vid närbutiken....






"suck"...Albins dagliga pälsvård.....





Orkar inte sitta och vänta....Jag fick också en omgång av matte när Albin var klar






De riggar upp för en stor skolavslutningsfest intill skateparken och fotbollsplanen. Tidigare år har de varit vid Nicksta campingplats men troligen får de inte vara kvar där. Robban är glad att han inte jobbar på ambulansen i kväll för det brukar alltid vara mycket att göra. "Festen" brukar innebära fylla, droger, slagsmål och misshandel.....Hoppas att det blir lugnare i kväll och att de inte förstör skateparken. Vi får också se hur mycket krossat glas det finns i morgon bitti......Musiken slutar klockan ett i natt så det är bäst att matte stänger igen fönstren så att vi får sova....

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar