"Twingly statistik"

tisdag 28 juli 2015

Bytt morgonrunda....folkrace...













Albin och jag har bytt morgonrundor. Nej, han går fortfarande ut först men vi har bytt sträckorna vi går med varandra och det för att Albin ska slippa möta den ilskna schäferblandisen på den trånga gångvägen genom skogsdungen. 

Han kan möta henne ändå på min ”gamla” runda men där finns mer utrymme för Albin så han inte behöver känna sig så trängd. Jag klarar av den tiken betydligt bättre oavsett var vi träffas eftersom jag inte blir rädd.  Hon är inte att leka med men egentligen tycker både matte och jag bara synd om henne.










Vi gick förmiddagspromenaden och så fick vi lunchen lite tidigare idag eftersom matte åkte iväg till sjukgymnasten och det var väl tur för det tog tre timmar innan hon var hemma igen. Missar man en buss som matte gjorde så får man vänta en halvtimme till nästa.











När matte kom hem så var hon så trött så att hon somnade en stund på soffan. En halvtimme senare kunde vi i alla fall gå ut på våra promenader.



Jag har en ganska så lång tunga.....






Spännande doft





Kollar in en familj som tydligen ska åka ut med sin båt....Vad pysslar de med egentligen?






Albin har aldrig bråttom. Han måste ta sig en funderare som vanligt....






Och här är den obligatoriska platsen som han alltid stannar på för ta sig en funderare till....

Albin mötte min kompis Timo men han vågade sig inte ända fram. Han var dock väldigt nyfiken på och glad att se Timo och ville gå bakom honom ända in i huset. Baksidan är ju inte så "farlig" men så fort Timo vänder sig om så blir han lite "läskig" så då backar Albin en liten bit men det går framåt......Timo är en jättesnäll hund.....



Timo













Matte pratade med Carina nyss. Hon har kört guidetur i Stockholm hela dagen. I morgon ska hon köra som ersättningsbuss för de inställda pendeltågen igen. Det är egentligen sista veckan för ersättningsbussarna men de ringde till bussbolaget och frågade om de kunde fortsätta köra på måndag så det lär väl dröja ytterligare innan pendeltågen går…..Ingen blir väl direkt förvånade….










Både Robban och Carina har tagit ledigt kommande helg och då ska Albin och jag få följa med dem på folkracetävlingar. Det ska bli jättekul. Jag var med Robban dit förra året. Då var jag tvungen att ha mitt kyltäcke på mig. Undrar om det blir lika varmt nu också? Tveksamt! Kul ska det bli i alla fall. Hoppas att Albin kommer att gilla det också…..



Bild från folkracetävlingarna för ett år sedan.....





Mitt fina och sköna kyltäcke
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar