"Twingly statistik"

onsdag 22 juli 2015

Ekorre....skäll.....geting






Gott...







Matte undrar ibland om det ett par kossor hon är ute och går med på morgnarna eftersom vi vill käka gräs då. Jag tycker att det är gott med daggvått gräs och det gör tydligen Albin också…














På morgonrundan kom en ekorre rusande över vägen och precis framför mig. Jag blev helt vild och galen åtminstone tyckte nog matte det. Ekorren klättrade över stängslet till fotbollsplanen och hoppade upp i ett träd. 




Hur ska jag få tag i den där?





Jag ville efter förstås men det var inte så lätt att klättra upp på det höga stängslet även om jag gjorde ett försök. Jag stod länge och spanade in ekorren som retade mig när han hoppade från gren till gren. Till slut var jag tvungen att fortsätta promenaden för matte…….











För övrigt fick jag skäll av matte idag igen för att jag inte låter Albin leka med kattleksakerna som han tycker är så roliga men som sagt. Jag gillar inte när han rusar runt i lägenheten. Förresten säger jag till katterna också om de busar för vilt…..

Och så tycker matte att jag är lite väl elak mot Albin eftersom jag inte vill att han ska vara inne i mitt och mattes sovrum.


Han lägger sig där inne ibland. Märker jag det så behöver jag bara gå in i rummet för att han ska gå därifrån. Jag har aldrig gjort honom illa men han har jättestor respekt för mig och det utnyttjar jag förstås.. Matte tycker att jag överdriver för enligt henne får han gärna vara i rummet. Är matte där inne så ligger han kvar....










Inte ville jag gå ut på förmiddagspromenaden heller men det blev jag tvungen till. Sluta fåna dig, sa matte. Det varken regnade eller åskade så matte tyckte att nu fick det vara nog med mina protester. Man måste möta sina rädslor säger matte. Det var väl tur att hon tvingade ut mig för jag var faktiskt jättenödig.



Kollar in en massa barn som är på väg till skateparken....





..och där borta kommer det ännu fler....





Matte och jag hörde ett samtal mellan far och son. Pappan ville att sonen skulle följa med hem och äta lunch men sonen ville vara kvar i parken och åka på sin bräda.. Då säger pappan: Du får välja mellan våfflor och pannkakor och vi kan ju åka hit sen igen. Snacka om mutor.....Jag tror att sonen valde våfflor men är inte helt säker....






Kul att barnen och ungdomarna har något att sysselsätta sig med. Skatearken har blivit oerhört populär....





När vi gick förbi trädet vid fotbollsplanen igen så kollade jag efter ekorren men den fanns inte kvar....










Vad är det som prasslar? Jaså, bara en fågel....



Nu på eftermiddagen gick jag självmant ut med matte trots att det regnade. Hon blev nog lite förvånad. När vi kom hem så mötte vi en rädd och stressad Albin. Det visade sig att det fanns en geting inne i köket. Han har ju insektsfobi så han var ordentligt skärrad. 



Matte fick efter många om och men ut getingen genom köksfönstret. Albin låg då på balkongen och tryckte. Det var knappt att han sedan vågade sig in för att äta kvällsmat men till slut så tog väl hungern över.






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar