"Twingly statistik"

söndag 26 juli 2015

Väntan....inköp....irriterad matte






På morgonrundan finns det otroligt många dofter som måste undersökas....



Och där står Robbans ekipage....



Den här helgen har mest handlat om en hel del inköp och väntan i bilen samt att matte är oerhört irriterad på sin iPhone.









På lördagen åkte vi hem till Carina. Hon ville följa med till Haninge centrum för att hon behövde också handla en del grejer. Barnbarnet Nicklas hade lånat hennes bil så att han kunde ta sig till jobbet. Hans bil är trasig och det går inga bussar som passar in på hans arbetstid på lördagar.











Robban skulle ta en bild på Figaro som satt i köksfönstret men bilarna utanför huset speglade sig i fönstret











Matte köpte nytt batteri till sin iPhone och en massa andra prylar. Det tog sin lilla tid innan de hade varit runt i alla butiker. Jag somnade och det gjorde Albin också. Det var jätteskönt både ute och inne i bilen. Robban sa just att grinden är  det bästa han har köpt till bilen.


Vi behövde inte skjutsa hem Carina för Nicklas hämtade upp henne när han slutade klockan 14. Nästa stopp blev Ica Maxi här i Nynäs för matte var ju tvungen att veckohandla. Ny väntan och nu hade det börjat regna också.



Jag vill inte gå ur bilen när det regnar så här mycket. Det blev jag tvungen till förstås och inte nog med det. Vi tog en promenad eftersom vi hade varit i bilen i så många timmar. Jag vägrade att kissa eller att gå ut på någon gräsmatta överhuvudtaget. Jag vägrar att gå i blött gräs…….Inte förrän på kvällsrundan kissade jag men det var bara för att jag fick ha mitt täcke på mig och att jag inte kunde hålla mig längre. Regnet vräkte ner.....









Robban bytte batteri i mattes iPhone. Det funkade och allt verkade frid och fröjd men icke. I morse var mobilen död igen och batteriet uttömt och matte på urdåligt humör. Hon har en otrolig värk i höften också så det gjorde ju inte saken bättre....

Robban tömde mobilen på allt och la in de viktiga apparna på nytt. Den är nu fulladdad igen. Hoppas nu att den är det i morgon bitti också annars måste matte köpa en ny.





Väntar på matte


Efter morgonbestyren var vi tvungna att åka till Ica Maxi igen. Matte hade förstås glömt att köpa viktiga varor som toapapper och potatis igår. Är inte förvånad om jag säger så.







Albin gillar att vara i bilen....




Jag är mindre road även om jag inte är lika rädd längre








Därefter gick vi en långpromenad innan Robban skulle börja jobba igen.


Jag vill gå in i stället för att  gå en promenad. Vi väntar på Robban som är inne med varorna...




Albin väntar också på Robban....






På hemvägen gick vi förbi skateparken












Robban är nu på väg mot Borås. Nu träffar jag inte honom förrän på lördag igen....





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar