"Twingly statistik"

tisdag 14 juli 2015

Struldag.....orolig.....








Jag tror inte att matte har suttit i fem minuter ens på hela dagen. 





Tisdag är ju tvättdag. I morse hade matte ovanligt mycket tvätt och självklart skulle det strula då.  Torktumlaren funkade inte och torkskåpet är så litet så man får bara plats med en maskin tvätt åt gången om ens det.. Matte hängde in alla mörka kläder på tork först. Maskinen med alla Iris handdukar som hon brukar torktumla tog hon sist. Tiden gick förstås för det blev lång väntan innan allt var klart. Tur i oturen var att nästa tvättid var ledig så hon hann få allt torrt i alla fall.










Albin har varit orolig idag så matte har kutat ut med honom femtielva gånger också. Magen tycks ha lugnat ned sig men han har ännu inte haft någon avföring på hela dagen.




Vad är det där för kryp egentligen?





Dessemellan har förstås matte och jag också varit ute. 




Tycker att det är ovanligt många båtar som ligger kvar i småbåtshamnen denna sommar.......


Det har bara blivit korta promenader för mig men desto längre för Albin..


Albin står ofta och filosoferar.......





...och dagdrömmer...





Det var ett himla liv nere i småbåtshamnen













Matte har träningsvärk sedan gårdagens övningar hos sjukgymnasten. Hon fick köra ett  ganska hårt pass med träning som hon inte har gjort tidigare  Hon har ju ont i sina ben i vanliga fall men nu kom ju den här träningsvärken till också så det var nog ganska så kämpigt för henne att kuta ut med oss stup i kvarten.









Matte är också smått orolig för den sjuka grannen som hon tidigare har hjälpt. Vi har inte sett till eller hört något från henne på tre-fyra veckor. Matte har ringt på dörren flera gånger och försökt nå henne på mobilen men den är tydligen avstängd. Matte har ju inte kvar hennes dörrnycklar sedan grannen avlivade sin katt.


Matte ringde idag till en av hennes släktingar som hon har tel. numret till men de visste inte heller någonting. De hade sett henne för cirka tre veckor sedan på Konsum här i stan. De gånger som hon har hamnat på sjukhus har hon alltid ringt till matte och hon brukar ringa lite då och då annars också.. Mycket mysko alltså! Hoppas bara att inget allvarligt har hänt!


















Nu ska matte ut med Albin igen. Hoppas att hon tar rätt sele då för sist tog matte fel men det gick tydligen bra med min sele och mitt koppel också......
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar