"Twingly statistik"

torsdag 9 juli 2015

Magsjuka.....provsvar....










Stackars Albin. Han är magsjuk. Det bara rinner ur ändan på honom. Han var tvungen att gå ut vid tretiden i natt. Några timmar senare så kunde han inte hålla sig så han bajsade ner mattes rumsmatta.  Gissa om det luktade illa? Robban fick åka och kasta mattan i grovsoporna så nu har vi ingen matta under soffbordet längre men det är ju inte hela världen. Tror att Albin kommer att sakna den mest för han låg gärna på den...



Bild från gårdagen då Albin vilar på "sin" matta som nu ligger i soporna.......








Måste byta till bilselen för vi ska ut och åka....

Vi fick följa med matte och Robban när de skulle uträtta några ärenden. Efter cirka tre kilometer fick Robban stanna och rasta Albin igen. Vet inte hur många gånger han redan hade bajsat då?


Albin var tvungen att gå på toa. Han är lättad efteråt....





Gotlandsfärjan åkte förbi...



Vi fortsatte bilresan till bilbesiktningen där Robban skulle beställa tid för besiktning av släpet till lastbilen. Tyvärr var det stängt under sommaren för besiktning av tyngre fordon. Närmsta lediga tid och öppna besiktning fanns så långt borta som i Arboga och då om två veckor.




Robban fick rasta Albin som nu var nödig igen. Vi vet inte varför Albin har blivit så dålig i magen. Han och jag har ätit precis samma saker och det har vi gjort en längre tid.

I förrgår var Iris lös i magen så det kan ju vara något som smittar men hon blev bra i magen på ett dygn. Hoppas att det går lika fort för Albin.


Vi åkte vidare till ICA Maxi där matte köpte fisk och fiskbullar till Albin samt Tigerbalsam till sin egen onda höft och ben. 

Matte kan ju inte äta smärtlindrande men Tigerbalsam lindrar lite för stunden. Både jag och katterna tycker att det luktar lite väl starkt så vi håller oss på avstånd.













Veterinären ringde om Leos provsvar. Blodproven var normala med undantag för att han har en mindre infektion i kroppen men inte alls något oroväckande. 

Om Leo fortsätter med sin avmagring och matvägran så måste de gå vidare med undersökningarna. Veterinären går på semester nu i en månad men blir Leo sämre så är det Bagarmossens djursjukhus som gäller. Vi får hoppas på det bästa…..

Nu i kväll åt han riktigt bra. Han ser piggare ut men är så smal nu…..Det kan vara något som växer i kroppen på honom som veterinären sa...Nej, det är inte alls kul det här.....










Jag tyckte att Albin verkade lite piggare på eftermiddagen. Och det rann inte lika mycket ur honom då....



Väntar på Robban.....



Herregud, vilken tid det tar.....




Äntligen ska vi gå....




Albin ville doppa tassarna men då kom de inte fram till vattnet.....Hur länge ska det vara så här? Det är inte bara Albin som gillar det här badstället utan flera familjer med småbarn också....




Albin kollar in arbetsfordonen



Kors i taket sa matte när hon såg att gräsmattan var klippt.....













Albin och jag har också ätit kvällsmat. Albin fick skonkost, kokt ris, kokt fisk och morotspuré. Och han åt med god aptit. 

Jag fick min vanliga hemlagade hundmat  som innehöll kycklinglever. Gott verkligen!



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar