"Twingly statistik"

måndag 20 juli 2015

Nästa chock......åska igen....dofter/lukter





























Inte nog med den fasansfulla upptäckten med grannen i torsdags. Idag fick matte meddelande om att en bekant till henne avled plötsligt och oväntat i morse. Matte fick ett mail från henne så sent som i fredags där hon berättade att hon hade blivit sjuk och var tvungen att ställa in en planerad resa.  Ingen trodde att det var något allvarligt men läkaren sa att hon skulle vila. Och så händer detta. Oförståeligt och jobbigt!




















Kollar på ett par ungdomar som metar.....




Albin har hittat något spännande verkar det som....





Han vet inte riktigt hur han ska hantera den här stora "pinnen"










Här kollar Albin långt efter en karl som passerade dem. Vet inte om han trodde att det var Robban?




En kvinna kom med fem små ilskna hundar som alla blev jättearga på Albin. Han morrade åt dem. Det slutade med att de fem hundarna trasslade in sig och började slåss med varandra i stället. Kvinnan hade fullt sjå med att få dem med sig. Matte och Albin gick vidare.....










Matte har gått de vanliga promenaderna och rundorna med oss men när matte kom hem från eftermiddagspromenaden med Albin och skulle gå ut med mig så bröt plötsliga rena helvetet ut. I dörröppningen hörde jag världens brak så jag tvärvände och sprang in igen.  




Utan förvarning bröt världens åskoväder ut. Jag gömde mig inne i badrummet, dit jag inte gärna går in i annars men det kändes tryggast då. 




Det blev ingen eftermiddagspromenad för mig men det gör inget.













Det doftar så gott i köket. Matte har gjort en rabarberpaj men vi får väl inte smaka av den. Matte tror inte att vi gillar rabarber men vad vet hon om det? Jag äter det mesta……










Däremot luktar det inget gott om matte precis. Hon har smort in sina onda ben med Tigerbalsam så det stinker om henne. Jag håller mig på avstånd. 








Inte ens Iris vill sitta i hennes knä, något hon annars brukar göra titt som tätt. 














Nu kollar matte på fotboll, matchen Djurgården – Åtvidaberg och det står 0-0 efter första halvlek. Det märks att DIF:s viktigaste spelare, Radetinac inte är med i kväll. Han är tyvärr långtidsskadad.
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar