"Twingly statistik"

måndag 3 augusti 2015

Irriterande oljud....slappardag....




Morgonrunda



Idag skulle vi ta det lugnt efter helgen. Dessutom har matte en hel del skrivarbete som hon vill få klar någon gång. Hon trodde att hon skulle få det gjort i helgen men hon blev så störd av det höga ljudet av motorsågar hela tiden. 




De har ju tidigare fällt en massa träd utefter rälsen och nu skulle det tydligen rensas ordentligt. Alltså det var jättejobbigt att lyssna till oljudet hela dagarna och det fanns inte en chans till att matte kunde sitta på balkongen heller. Ett så irriterande ljud. Jag hörde lite av det när vi kom hem från folkracen men de slutade någon timme senare och det var skönt för jag var redan trött i huvudet…….




Inte blev det tystare idag. Vi har haft ett annat hiskeligt oljud här utanför huset. Fyra stora arbetsfordon har fört ett himla oväsen. Det har tydligen varit något strul med vattenledningarna nere i underjorden så de har jobbat med det hela dagen….Äntligen är det tyst…….











Eller tyst är det ju inte. Pendeltågen började gå idag efter uppehållet då de har fixat till rälsen under sommaren. Det tar ett tag innan man vänjer sig vid ljudet från tågen. Nu när träden är borta hörs de värre än tidigare och vi bor ju så nära…..

Fast bor man i stadsmiljö får man stå ut med både det ena och det andra säger matte och det är ju sant förstås.…..











Skönt med skuggan i skogspartiet






Det ser ut att bli mycket rönnbär i år....





Gäspar som vanligt









Det var lite skönare ute nu på eftermiddagen nere vid småbåtshamnen




Gubbarna står på rad och metar....


Vi har bara gått kortare promenader idag.  Nå, Albin har nog gått längre än vad jag har gjort men jag tycker att det är jobbigt med den plötsliga värmen…..













Jag låg under bordet när det var som varmast idag




Albin stretchar väldigt ofta




Leo har varit ute på balkongen mest hela dagen. Han tycks inte bry sig varken om värmen eller oljudet utanför huset


Och Iris har sovit inne i sovrummet som vanligt. Henne har jag knappt sett till idag....












Tidigt i morse åkte Robban med sin last till Öland och sedan har han en körningar runt om i södra delen av landet de närmaste dagarna….



Jag lär inte se Robban förrän på lördag igen…..























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar