"Twingly statistik"

onsdag 19 augusti 2015

Störd nattsömn.... läkare....storhandla....



Morgonrunda.....



Matte har ju stört mig på nätterna, i veckor eller snarare i månader även om det tidvis har varit mer eller mindre irriterande. Hennes hostande, snorande, snörvlande och andnöd stör min nattsömn... De senaste nätterna har varit smått jobbiga. I morse hade hon världens huvudvärk och var  så igentäppt och dålig så hon förstod att hon måste åka till läkaren. Hon gör ju inte det så gärna eftersom hon är allergisk mot de flesta mediciner som finns.




Matte skulle egentligen ha varit hos tandhygienisten i morse men var tvungen att ringa och ändra tiden så hon ska dit på tisdag. 

I stället åkte hon till läkaren efter morgonbestyren. Robban skjutsade henne och vi fick följa med. Medan matte var hos läkaren gick Robban en promenad med Albin och mig. Det var jättespännande att gå i nya kvarter med alla intressanta  dofter. Albin blev väl lite osäker i den nya miljön men hans nyfikenhet tog över så han tyckte nog också att det var spännande. Jag hittade en död huggorm intill en parkering  som jag visade Robban.











Matte har bihåle- och lunginflammation så hon måste äta en antibiotikakur och det är ju det som är det svåra. Nu fick hon Doxyferm eftersom matte har ätit den tidigare och det gick bra då. Hoppas att det gör det nu också.

Matte får inte vara i solen när hon äter medicinen men vi undviker ju den i möjligaste
mån redan nu eftersom varken matte eller jag mår bra i solgasset. Matte har förresten fått soleksem på ena armen. Något hon också får varje sommar men hon kan ju inte gå med långärmat i värmen.















Robban skulle ju också vara hos läkaren idag. Det visade sig att han hade bokat in tre patienter samtidigt. Hur nu det gick till även om han är mycket efterfrågad? Robban fick ny tid hos honom på fredag i stället. Alltså hade vi kunnat åkt till veterinären idag. Vi ändrade ju tiden för att Robban skulle till läkaren samtidigt.

Nåja, vi ska ju till veterinären i morgon och det är ju inget som jag ser fram emot direkt.




Efter läkarbesöket skulle matte storhandla på Ica Maxi och det tog ju sin lilla tid som vanligt. Nästa stopp blev Lidl förstås där grönsaker och chokladen som matte gillar inhandlades.



Det tog alltså tid innan vi var hemma igen. Jag ville gå in på en gång men icke. Nu skulle vi gå en promenad först. Jag försökte streta emot men det hade jag förstås ingenting för.



Äntligen hemma.....




Albin tycker att det är roligare att åka bil än vad jag tycker....




Det är i alla fall inget fel på min syn. Jag fick syn på en ekorre före alla andra. Tror inte ens Albin fattade vad det var som var så intressant....




Till och med Albin verkar tycka att det är varmt även om det fläktar en del....





Äntligen ser jag slutet av promenaden












Efter kvällsmaten somnade jag i soffan och nu vill jag inte gå ut förrän det är dags för sista kvällsrundan……




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar