"Twingly statistik"

fredag 28 augusti 2015

Vaktar bilen.....garage.....matglada Leo....






Är på parkeringen och kollar in den tuffa grannkatten...








Albin stretchar som vanligt.....och Robban kollar på katten han också...






Den sällskapssjuka och orädda katten.....





Här la han sig ner och ville att Robban skulle klappa honom men vi var tvungna att åka........Matte skulle till sjukgymnasten. 



Där bestämdes det att matte ska göra uppehåll med besöken eftersom matte mår så dåligt av den ihärdiga slemhostan som inte ger med sig. 



Väntar på att matte ska komma från rehabkliniken.....




Och Albin märkte inte när matte kom för han hade nog somnat tror jag. Han blev jättearg när matte bara dök upp bakom bilen. Hon sa ju ingenting heller. Han högg blixtsnabbt mot henne. Tur att gallret satt i vägen. Sedan fick matte en puss....Han vaktar verkligen bilen och mig också tror jag.....









Natten var jättejobbig för både henne och mig eftersom jag inte heller fick sova. Frågan är om matte är bra från lunginflammationen? Hur som helst fick hon inte äta mer av antibiotikan nu sa läkaren igår. 



Den slemlösande medicinen som matte fick recept på vid första besöket var matte överkänslig mot. Redan när hon tog den första brustabletten så fick hon klåda på tungan och svullnad i halsen så den vågade hon inte ta någon mer gång.

Vi åkte till Hälsokostbutiken för att höra om de hade något effektiv slemlösande medel och matte blev rekommenderad Prospan. Både KOL- och astmatiker fick tydligen hjälp av den. Matte har ju astma så nu hoppas hon att den hjälper henne också.














Matte var också hos hyresvärden som finns ovanför rehabkliniken och skrev på kontrakt för hyra av ett garage från 1 november åt Robbans bil. Skönt med garage under vinterhalvåret.


Fått plats i ett garage bakom buskagen


Annars har vi gått de vanliga promenaderna. Vi har mött många hundar och alla har uppfört sig väluppfostrat som omväxling.


Väntar på att matte ska bli klar så att vi kan gå ut...






Ett kort stopp vid närbutiken




Här finns det alltid någonting intressant att titta på.....





Bakom oss sitter två äldre hundar som jag håller lite extra koll på.. Om Albin vaktar i bilen så vaktar jag honom mot främmande hundar utomhus.....








Matglada Leo...



Han har slängt i sig sin mat..Nu kollar han in Iris som sitter på diskbänken mitt emot och äter sin mat......




Iris äter mycket sakta




Nu börjar Leo skrika för han tycker att det tar för lång tid för Iris. Han vet att hon alltid lämnar lite mat efter sig som han sedan snabbt käkar upp. Det finns alltid torrfoder framme men det duger inte åt den här killen....Och ja, Iris lämnade kvar lite i kväll också...




Iris är nu mätt och belåten.....










Jag vill inte att man ska sluta att klappa mig.....



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar