"Twingly statistik"

lördag 22 augusti 2015

Varmt....hund i bil.....bussljud...sotis....






Paus vid närbutiken. Matte skulle köpa frimärken.....




Jag vill gå hem för att det är så varmt.....Matte kom strax därpå...skönt



Det blev inga långpromenader idag heller och det är jag tacksam för eftersom det var så varmt ute i solen…….Matte mår pyton både av inflammationen, medicinen och värmen så hon har mest suttit i soffan och kollat på friidrottstävlingarna på TV. Vi har förstås gått ut på de vanliga tiderna men bara på kortare promenader.













Matte skickade iväg Robban till Ica för att köpa potatis. När han parkerade bilen på deras parkering la han märke till en snygg och dyr Audi men tänkte väl inte mycket mer på det just då. 

Det tog en stund innan han var klar på Ica. Sedan gick han en runda inne på Dollar Store också. När han därefter kom ut på parkeringen tittar han lite närmare på Audin. Då ser han att det ligger en hund inne i bilen. Inte en ruta var nervevad och solen gassade. 

Bilägaren kom strax därefter och Robban sa till honom att man lämnar inte en hund i en stekhet bil. Då blir karln förbannad och säger att det hade inte Robban med att göra. Han fortsatte att käfta emot och hotade med att Robban skulle få stryk.  Varsågod sa Robban och gick emot honom men då backade karln. Robban sa att nästa gång slår jag in rutan på din bil. Karln blev helt ”galen” men det skrämde ju inte Robban förstås som fortsatte att argumentera om hundens utsatthet och karlns bristande ansvar och brist på sunt förnuft. Karln blev alltmer hotfull och menade att han gjorde vad han ville med sin egen hund, något som fick Robban att tända till ännu mer. Det slutade i alla fall med att karln hoppade in i sin bil och med en rivstart drog han därifrån.













Carina ringde på eftermiddagen och frågade om hon kunde få en värktablett eftersom hon hade fått tandvärk. Hon jobbade och skulle precis hämta upp ett bröllopsfölje nere vid hamnen.




Jag låg i soffan och sov när jag hörde Carinas buss utanför huset. Jag sprang upp och ut på balkongen. Jag blev jätteglad när jag fick syn på henne. Eftersom vi precis skulle gå ut på eftermiddagsrundan så fick jag följa med ut och hälsa på henne. Jo, Albin var förstås också med men han var lite avvaktande. Det tog en stund innan Carina kunde hälsa på honom.


Albin är lite avvaktande mot Carina men samtidigt glad över att se henne




Oj, där kommer den ilskna schäferblandisen men när hennes husse fick syn på oss vände han och gick åt ett annat håll med sin tik.....


Det matte tycker är märkligt är att jag så snabbt kände igen Carinas buss på ljudet. Det åker bussar dagligen här utanför och Carina kör ju ofta olika bussar och de måste ju låta olika allihop. Det var ett tag sedan hon körde den stora gråa bussen men jag kände igen den direkt.













Albin vågar inte gå in när jag sitter innanför dörren....Ibland blir jag lite dum mot honom och då får jag skäll av matte och det tycker jag inte alls om. Jag är tyvärr lite sotis emellanåt även om jag försöker låta bli att vara det....























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar