"Twingly statistik"

måndag 26 september 2016

AF....hinderlöpning....





Matte körde två maskiner med Robbans arbetskläder i morse medan han var hos sjukgymnasten. I morgon ska Robban lämna tillbaka kläderna till bärgningsfirman.









När både matte och Robban var klara åkte vi alla till Farsta. Robban var tvungen att besöka Arbetsförmedlingen. Matte skulle passa på att gå till Panduro Hobby samtidigt.
Det blev en helt onödig resa visade det sig. Matte fick inte tag i det hon skulle ha och Robbans besök på AF var ju rena parodin. 

AF är nedlagd i Nynäshamn och AF i Handen är stängd på grund av renovering av fasaden så därför måste arbetslösa i dessa kommuner åka till Farsta. Väl där efter lång väntan säger en kvinna att Robban kan göra sin anmälan som arbetslös och arbetssökande på datorn. Han gör det på plats och får då svar i mobilen att han har fått en besökstid på fredag, här i Nynäshamn!!!??? "suck" 

Alltså finns lokalerna kvar här. Varför inte använda dem när AF i Handen också är stängd? Det var ett flertal personer från Nynäshamn i väntsalen. Det är fem mil till Farsta härifrån och åker man kommunalt åker man först pendeltåget som inte går för ofta och dessutom måste man även byta till t-bana så resan kan ta lång tid tur och retur..

Matte har alltid sagt att AF är en myndighet som är helt onödig och ineffektiv. Hon känner då ingen som någonsin har fått ett jobb genom dem....









Eftermiddagspromenad......


Ett par fåglar slåss....



Albin kollade också in fåglarna....






Albin fick rusa runt på kickbikebanan. Något han verkligen gillar















Jag vill inte gå upp på det här hindret




Matte ropar på mig. Hon vill nog att jag ska hoppa över hindret....


Ja, till slut gjorde jag det för att matte skulle bli glad...




Albin ville helst inte gå därifrån men vi var ju tvungna att gå vidare



Sedan skulle han förstås rusa runt på slänterna runt skateparken....







...när han inte skulle gå följa John efter mig



Här har han tydligen hittat en intressant doft för det blev tvärstopp












Såret som Iris har mellan ögat och örat läker fint och nu bryr hon sig inte ett skvatt om halskragen längre utan uppträder precis som vanligt, alltså full fart för det mesta 






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar