"Twingly statistik"

onsdag 7 september 2016

Promenader i slowmotion.....onda ben


Vi kom precis in från en kortare promenad. Det var verkligen varma vindar som mötte oss. 25 grader nu klockan 17. Nu har dagens promenader gått i slowmotion eftersom matte har jätteont och har svårigheter med att gå. Mig gör det inget för det finns mycket att undersöka på marken. Detsamma gäller Albin. Tyvärr verkar det som om han också har mer ont i sitt ena bakben. Han har ju haft problem med det benet ända sedan han kom men det har inte märkts lika mycket tidigare som det gör nu.





Väntar på Albin och Robban....




De är på väg till hundlatrinen. Albin ser tveksam ut. Han undrar nog vart de ska?




Han såg betydligt gladare ut när de kom tillbaka




Inget godisträd idag...



Här har många hundar varit. Jag vill undersöka dofterna noga men Albin vill helst gå vidare...



...plötsligt satte han sig bara ned och då hade han inte bråttom precis. Vet inte om han har ont eller om han bara vill sitta och filosofera en stund




...men oftast fick han vänta in matte och mig









Robban var på sjukgymnastiken idag. Hans sjukgymnast har utbildning i ultraljudsundersökning. Han undersökte Robbans axel med ultraljud. Det visar sig att han har en mycket kraftig inflammation i en sena vid axeln och det är det som smärtar så mycket. 

Nu tar Robbans sjukskrivning slut idag så han börjar jobba i morgon och det med ett riktigt tufft pass. Han åker hemifrån 5.30 i morgon bitti. Jobbar till 22 och har sedan jour över natten för att gå på ett nytt arbetspass kl 7 nästa dag och jobbar fram till 17 då.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar