"Twingly statistik"

onsdag 15 mars 2023

De vanliga promenaderna...

 


Riktigt skönt väder ute idag, även om det blåste lite väl kyligt enligt matte


Dags att kasta en massa förpackningar igen. Samma gubbe är här och rotar i containrarna nästan varenda gång vi är här. Jag tror inte att han fick med sig några burkar idag men däremot fiskade han upp ett par veckotidningar. 

Tydligen ska det spelas fotboll...Planen ser riktigt fin ut




En bit framför Albin går en hund, modell "kamphund". Matte tyckte att det var onödigt att komma ikapp den..Det tyckte inte Albin


Det blev stopp vid alla 24 lyktstolparna förstås..


Ja, långt där borta går den svarta blandrasen, som Albin också har haft lite åsikter om vid ett tidigare tillfälle...



Matte har gjort statistiken för föregående vecka åt caféet. Populäraste lunchrätterna var måndagens " Ugnsbakad falukorv, kokt potatis / mos och ostsås" och tisdagens "Pitepalt med skirat smör".
 
Apropå pitepalten så frågade matte Robban: "Du har väl aldrig lagat pitepalt"? "Nää, men det är enkelt" svarade han. Och tydligen blev matgästerna mycket nöjda. Till och med så att en person som tog matlåda med sig hem, sedan ringde och berömde tillagningen av rätten. Dessutom kom matgäster som inte brukar äta där, bara för att äta pitepalt..
 
Idag har Robban lagat "Strömmingslåda med pepparrot". Vi får väl se sedan hur populär den blev, fast strömming brukar gå bra?











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar