"Twingly statistik"

onsdag 8 mars 2023

Snö...hundmöten..attackerad...kattgodis

 


Det var kul att komma ut i snön i morse, även om nu inte matte tyckte det





Jag fick ta långpromenaden före Albin idag för han hade inte det minsta intresse av att gå ut



Han låg utsträckt på hallmattan och gjorde inte en ansats till att vilja resa sig upp när matte skulle sätta på honom selen. Vi fick kliva över honom för att komma ut...





Vi skulle passera ett äldre par med två mindre hundar som inte hade så bråttom. Precis när vi är i jämnhöjd så attackerar plötsligt den ilskna dvärgpudeln mattes ben. Det var ju mig den ville åt förstås men jag gick ju på andra sidan av elrullstolen. Man kan ju tycka att hundägaren kunde hålla sin hund i stramare koppel, eftersom de såg att vi kom på långt håll, för det var säkert inte första gången hennes hund reagerade på det viset. Dessutom hade en ursäkt till matte inte heller suttit fel....





När vi kom hem fick matte ut Albin i alla fall och genast fick de möte med en liten trasselsudd till hund. Matte tog en liten omväg för hon kände sedan tidigare till den hundens humör och ville inte att den skulle provocera Albin. 


Albin ville hålla koll på några skolungdomar...


..och på tre cockerspaniels som sakta lufsar runt i snön



 


För övrigt har det inte hänt mycket här. Matte städade av det värsta innan våra långpromenader

Hon åkte också till Ica och för att handla det mest nödvändiga...





Iris blev så glad igår kväll när hon äntligen fick sitt älsklingsgodis. Hon har varit utan det en tid, då det inte finns att få tag på här i stan, varken på Ica eller Coop men det fanns på Zooplus. Nu har matte köpt så att de räcker en längre tid  framöver. Robban hämtade ut paketet igår morse.

Iris har ratat allt annat kattgodis som matte har erbjudit henne, godis som Robban fick ta hem till deras katt Achmed. Han är också kräsen men inte som Iris är.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar