"Twingly statistik"

tisdag 7 mars 2023

Iskalla vindar...spökar?....fullmåne


Det var - 4 grader i morse och några solstrålar lyste upp..Sedan har det blivit allt mörkare och under våra promenader var det iskalla hårda vindar men ännu har det inte börjat snöa. Det känns dock att det är på väg..





När matte skulle ta våra långpromenader, så hade hon glömt både att ta på sig varma leggings under de ej så tjocka byxorna och sina handskar. Matte frös riktigt ordentligt och då framförallt om händerna när hon var ute med Albin. 


Albin fick stanna vid vissa lyktstolpar...



...och buskage



...men ju längre de kom på promenaden desto snabbare fick han springa intill elrullstolen och det hade han inget emot.  Inte en enda hund såg de till under långpromenaden...





Innan matte kunde ta min promenad var hon tvungen att värma sina onda frusna händer men ut kom vi till slut. Nu glömde hon inte handskarna i alla fall men hon orkade inte snöra av och på sig kängorna igen, så några varma leggings blev det inte.


Matte har hört att mycket snö är på väg, så hon passade på att slänga en massa förpackningar idag, för hon vill inte att dessa ska ta upp plats i köket. Det fylls på snabbt.

I morse hämtade Robban ut ett stort paket åt matte som hon hade beställt på Zooplus. Det var hund- och kattfoder och hund- och kattgodis till oss djur. Jag längtar verkligen till kvällen då vi får vårt kvällsgodis


Det här godiset gillar både jag och Albin jättemycket





Jag tog mig tid att undersöka några intressanta dofter...


Konstgräset på fotbollsplanen skulle tydligen fixas till. De iskalla vindarna var inte alls sköna, så nu ville jag bara hem och det ville matte också...




Matte har gjort statistiken åt caféet. Förra veckans mest populära lunch var tisdagens kålpudding. Vet att Robban blev lite förvånad över att så många yngre människor åt det. 
Tvåa kom måndagens stekt falukorv, kokt potatis och stuvade morötter. Sedan var det ganska så jämnt fördelat på övriga lunchrätter.




Jag har ju tidigare berättat att en tavla i hallen ofta ramlar ner utan den minsta anledning. Nu har det hänt två gånger till med ett par dagars mellanrum. Det är alltid tavlan som sitter i mitten. Alla tavlor har samma upphängningsanordning och sitter nära varandra ovanför en byrå. När det hände idag igen, höll det på att skrämma livet ur både mig, Albin och matte på grund av det höga braket när tavlan hamnade på byrån. Tavlan väger inte mycket och fallet till byrån är inte alls högt men det lät nästan som om taket ramlade in. Både Albin och jag flög upp och undrade vad som hade hänt, likaså matte som satt med statistiken? Nu har matte satt upp tavlan för femtielfte gången. Det vi undrar över är hur tavlan kan hoppa ur kroken som fortfarande sitter kvar i väggen och varför alltid samma tavla? Konstiga saker sker i den här lägenheten...





Det är fullmåne i Jungfruns tecken. Kraftiga energier är i omlopp, vilket kommer att leda till stora förändringar inom den närmaste månaden. Vid fullmåne kan det vara tid för att avsluta någonting som inte längre passar in i ens liv. Vissa saker kan det alltså vara dags att ta avstånd från. Det kan gälla arbetslivet, relationer, ja vad som helst som inte leder till något positivt för dig. Lyssna och lita till din intuition! Nu är det också extra viktigt att du är tydlig i din kommunikation med andra, så att inte missförstånd och misstolkning uppstår. 

Personer födda i Jungfrun och Fiskarna eller har dessa stjärntecken starkt representerade i sina horoskop kan påverkas extra mycket av denna fullmåne.
 

Och som vanligt vid fullmåne har vissa personer och även djur svårt att sova under ett par nätter. Starka känslor kan leda till antingen romantik o passion men också till svartsjuka, aggression och våld. Väderomslag och trafikproblem är vanligt.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar