"Twingly statistik"

tisdag 28 mars 2023

Upptinade gångvägar....Iris

 


Det har varit ett underbart skönt väder idag, nollgradigt och sol men det blåste lite väl kyliga vindar emellanåt...På många gångvägar var den knöliga isen borta men inte på alla. Trottoaren utanför vårt hus är rena isbanan och en mycket knagglig sådan, för dit har inte den varma solens strålar nått..



Många intressanta dofter fanns att undersöka förstås



Jaha, nu har den vita storpudeln fått syn på mig och det hörs över hela området som vanligt...





Albin fick en rask långpromenad för han behövde få sträcka ut ordentligt


Matte har precis kommit loss efter många om och men. Hon fastnade i hård knagglig snö, så alla gångvägar var inte så lättframkomliga...


Här fick de möte med dvärgpinschern. Både den och Albin skötte sig utmärkt bra...





Matte har gjort statistiken för föregående vecka till caféet. Den i särklass populäraste "Dagens lunch" var tisdagens köttfärslimpa med kokt potatis och brunsås. På andra plats kom två luncher, onsdagens stekt strömming med potatismos och fredagens Jerry Williams korvlåda.

Flest besökare var det på lördagen, då det var våffeldagen och samtidigt Jerry Williams minnesdag. Tisdagen var också välbesökt men då var det lunchen som drog.






Undrar vad han ser? "Spöken" på gång? Han ser inte helt bekväm ut i alla fall





Och den här är inte rädd om livet precis. Hon ligger utsträckt på köksgolvet och vägrar flytta på sig när matte eller jag ska gå förbi. Om Albin kommer lär han bara kliva rakt på henne om hon ligger i vägen, för han ser sig aldrig för och tar inte hänsyn till omgivningen.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar