"Twingly statistik"

söndag 29 mars 2015

Kurs i ösregn.....fy sjutton...


Fy sjutton…Jag som hade sett fram mot kursen i vardagslydnad som började idag och så blir den helt förstörd på grund av att regnet vräkte ner. Jag HATAR regn…







När vi åkte hemifrån så duggade det bara lite lätt men strax efter kursstart så öppnade himlen sig…….Jag vägrade göra någonting så jag fick gå tillsammans med Robban och Albin vid sidan om. 

Albin skulle få lite social träning och han tycktes gilla läget.  Han kände sig nog trygg bredvid mig men han brydde sig inte ett skvatt om att han blev blöt fast det gjorde jag.  

Jo, på två övningar deltog jag och det bara för korvbelöningen som man får på dessa träningsmoment men resten struntade jag blankt i….

Matte blev tvungen att avsluta kursen i halvtid för det blev alldeles för kallt för både hundar och ägare i det ihärdiga regnvädret. Matte utökar kursen med ytterligare ett träningstillfälle i stället.


Rover

Jag blev i alla fall jätteglad över att få träffa Rover igen även om det hade kunnat vara under gynnsammare förhållanden. Han gillar inte heller regn hörde jag. Klok kille! 



Rover och Molle

Det var också kul att hälsa på Molle, också en "gammal"  kurskompis. För övrigt var det bara nya deltagare, alla unga killar förutom en tik som inte var med idag men det visste vi  sedan tidigare. Hon kommer nästa gång…..Hoppas verkligen att det är bättre väder då!








Två unga mycket trevliga och glada killar, sju månader gamla....en boxer och en amstaff




En stor och mycket tjusig unghund, schäfer/tervueren













På hemvägen stannade vi till vid Grizzly där matte köpte färskfoder och rabatterad kattsand till både våra katter och Carinas tre. Dessutom beställde Robban en grind till bilen.



MIM Variogate Grind Universal





Därefter hade Robban mage att stanna till vid McDonalds där han köpte cheeseburgare till sig själv och matte. Tror ni att jag fick smaka? Nej, det fick jag inte förstås…….










Väl hemma fick jag och Albin vår lunch. Jag tänkte sno Albins också men då var Robban snabb och hindrade mig……Vi får inte äta samtidigt för jag är alldeles för matfixerad och Albin vågar ju knappt röra sin mat så han måste få äta ostört säger matte....så dumt anser jag....


Efter ett par timmars vila så var det dags för en promenad igen. Regnet vräkte fortfarande ner så Albin fick låna ett ”gammalt” regntäcke. Det har dålig passform så matte ska köpa ett nytt till honom men han knallade på och tycktes inte bli störd av det.














Vi har precis ätit kvällsmat och gjort en kort rastrunda så det är dags för den vanliga vilan på maten…..


Jag somnade med selen på mig. Det har varit en jobbig dag....



Och här är det en som är helt slut....



Leo verkar dötrött han också....



Iris ligger för sig själv i mattes sovrum på sin favoritstol...



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar