"Twingly statistik"

måndag 2 mars 2015

Sol.....shopping....



Idag har det varit strålande skönt väder ute. Solen sken och fåglarna kvittrade ……Vi mötte ovanligt många hundar på våra promenader och för en gångs skull var alla tysta.....





Kollar på änderna i viken....
















Nu tycker jag att matte och Robban får sluta upp med att åka och handla varenda dag. Robban skulle åka till Lidl för att köpa dricka. De har någon sort som han gillar. Då följde matte med för hon ville köpa choklad och grönsaker. Lidl har jättefina grönsaker och så har de en mörk choklad som matte gillar.





Dessutom skulle de köpa elsladd och kontakter men det är ont om sånt i den här stan så de fick åka till både Priskrossaren och ICA innan Robban fick tag i det som han behövde. Han måste förlänga sladden och sätta dit en annan kontakt på fönsterbelysningen som matte köpte i lördags.




Matte fick nyss höra en positiv nyhet vad gäller den här stan.. ICA Maxi flyttar in i Coop Extras lokaler. De stängde ju igen i förra veckan. Ica Kvantum flyttar och blir ICA Maxi i stället. Superbra tycker matte som ser fram mot öppnandet i månadsskiftet maj/juni.











Självklart var matte tvungen att köpa ett par kriminalromaner på bokrean också. Hon har ju precis läst ut Jordstorm. Matte gillar den författaren och boken var lika bra som de övriga.























Nu är det dags för min vanliga vilostund efter kvällsmaten och det är det tydligen för Leo också.....


..och Iris











enligt matte i alla fall. Vi hundar kan ju inte äta choklad.....











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar