"Twingly statistik"

fredag 6 mars 2015

Varannandagsväder....IKEA igen...



I morse var det inte kul att gå morgonrundan. Regnet vräkte ner så jag hade bråttom runt. Trodde att vi kunde vända halvvägs men det ville förstås inte matte. Tack o lov hade jag täcket på mig så jag slapp bli genomblöt.








Usch, det regnar ordentligt nu.....Jag vill gå hem....












Matte hade tvättstugan i morse igen. Hon ville bädda rent i sin säng och så blev det förstås en maskin med Iris alla nerkissade handdukar som vanligt. Egentligen skulle matte putsa köksfönstret och sätta upp nya gardiner men eftersom det regnade så fick matte ett giltigt skäl till att skjuta upp det. Matte gillar inte att putsa fönster.......












Robban var på kalas klockan sju i morse. Skämt åsido så bjöd företaget ambulanspersonalen här i Nynäshamn på en fin frukost och Robban var också inbjuden. Nynässtationen har varit snabbast när det gällde prio – ett – larm i Stockholms län och av den anledningen blev de bjudna på frukost. Bästa tiden för att  få ihop all personal är på morgonen.

Och igår var Robban på möte med arbetsgivaren angående framtiden och kommande rehab. Huvudkontoret ligger i Skärholmen så matte följde med för hon ville till IKEA igen så Robban fick släppa av henne där.




Matte köpte en stor matta till vårt sovrum. Golvet är ju fortfarande skitkallt och ingenting händer från hyresvärden och det lär väl inte heller göra.  

Robban skulle också ha stora tavelramar till sina förstoringar av Vera och Jacinto som han fixade för länge sedan. Det är de två hundar som har stått Robban närmast innan han lärde känna mig.





Vera

17/5 2009  -  26/5 2013



Jacinto

1/3 2002  -  12/3 2012












Och Carina ville ha en fönsterbelysning till sitt sovrum. Lampan är jättefin. Hoppas bara att Carina gillar den också. Annars får väl matte behålla den.

Carina är fortfarande sjuk. Nu har hon både ont i halsen och ögoninflammation. Hon ska till läkaren på måndag om hon inte är bra till dess.









Matte köpte även en stor grön växt som Iris var tvungen att undersöka noga och lite mer handgripligt.





Iris undersöker den stora växten och jag ska ut på en promenad med Robban....




Det var mycket skönare väder igår....
















Matte ska kolla på Let´s dance och jag tänker vila under tiden. Jag får väl kvällskissa i någon reklampaus.....













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar