"Twingly statistik"

tisdag 31 mars 2015

Hundrastgård....Grattis Iris!









Efter frukosten åkte vi till den stora hundrastgården för att Albin och jag skulle få springa lösa. Idag var Albin mycket modigare. Vi var ju här för en vecka sedan och då vek han inte från mattes eller Robbans sida men nu vågade han knalla runt på den stora rastgården. Det är så himla kul att se de stora framsteg som han gör varje dag.




Albin fick ha långlinan på sig idag också....
















  
























Det finns hur mycket spännande dofter som helst....och sorkhål...


































Tydligen någon intressant doft på Robbans byxa



Intressanta dofter...




Följa John?






Albin kollar när Robban torkar av mig. Det var lerigt på gångvägen....


Väntar på att Albin ska bli klar...


Robban torkar av Albin....














Sedan var det dags för matte att storhandla på ICA inför påskhelgen  så Albin och jag fick stanna kvar i bilen och det hade vi inget emot. Vi var trötta båda två- Det tog sin lilla tid innan de var tillbaka för det var fullt med folk i butiken. Vi åkte även in till centrum där både matte och Robban hade ärenden att uträtta innan det var dags att äntligen åka hem.
















Robban åkte hem till en arbetskamrat för att fika innan han skulle iväg till sin läkare. Han gjorde en smärre operation. En större leverfläck som har irriterat på ryggen togs bort. Nu får inte Robban duscha på tre dygn men det överlever han säkert.









Vi gick eftermiddagspromenaden lite senare än vanligt och för första gången så kunde Albin kissa då också. Så bra! Han gör ju det bara på morgnarna annars.


Det finns mycket för Albin att kolla på....



Kollar in Albin








Vad är det där för en hund? Nej, ingen som jag känner....




Albin har kissat. Vilken lycka!
















Grattis Iris som fyller 7 år idag. 

Det är svårt att fira henne för hon gillar ingenting annat än sitt gamla vanliga torrfoder. 



Matte försökte ge henne räkor men inte ens det ville den kräsna katten ha. Hon fick en extra skål med sitt torrfoder så att inte Leo skulle käka upp allt för henne som han brukar göra ibland när han är på det humöret. Iris är en jättesnäll och mycket nyfiken och social katt. Hon kommer alltid fram och hälsar vid ytterdörren när vi kommer hem. Matte säger att hennes beteende mer liknar en hund än en katt och visst är hon olik Leo som mer beter sig som den katt han är.











Vi ska snart gå sista kvällsrundan så det är bäst att ta en tupplur innan dess......



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar