"Twingly statistik"

onsdag 18 mars 2015

Kvittrande.....oväsen....tandsten....






Vi tog en annorlunda morgonrunda idag. Det är alltid kul med nya dofter och synintryck. Jag gillar ju fåglar och de verkar ha vaknat till liv nu. Det är ett evigt kvittrande….



Spanar in ett par fåglar.....






.....vart tog de vägen?




Intressanta dofter i massor....




















Men vilken jobbig natt det har varit. Matte och jag la oss vid 23-tiden. Två timmar senare väcks jag av mattes envisa hostattacker som sedan pågick stup i ett hela natten. Matte hade ju ingen hostmedicin heller för den hade hon ju gett till Carina. Efteråt kom hon på att hon kunde ha tagit bikarbonat i ett glas vatten. Det är tydligen bra mot hosta så matte ska ta det i kväll innan sängdags…..





Framåt morgonen somnade matte av ren utmattning men vi blev snart väckta av ett himla oväsen utanför sovrumsfönstret. En kommunalarbetare gick runt med en lövblåsare. Snacka om att det lät illa…..Hela huset måste ha vaknat….


Leo undrar vad det är för oväsen utanför huset?....












Ingen korv idag heller....






Matte och jag tog en sedan en längre förmiddagspromenad innan matte åkte till tandhygienisten för att ta bort tandsten. Matte får lätt tandsten och det beror på bakterier och salivens sammansättning fick hon veta. Nu ska matte tillbaka dit om ett halvår igen. Hon känner sig helt öm i munnen efter behandlingen men det måste ju göras säger matte...
















Jaha, så mycket mer har inte hänt. Jag har kommit in efter en promenad igen och har precis käkat kvällsmaten. Jag var så hungrig.......











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar