"Twingly statistik"

onsdag 4 juni 2014

Födelsedag....regn....tuggpinnar



Jag orkade inte blogga igår kväll när vi kom hem efter att ha varit hos Carina och firat hennes födelsedag som egentligen är idag….Hon blev jätteglad för presenterna, både för skorna och boken....



Det hade varit fint väder hela dagen men när vi skulle åka till henne så började det att regna och inte lite heller....Det fullkomligt öste ner...….

…….och när vi kom fram så stod Nicklas ute i regnet och grillade fläskytterfilé som de skulle äta till middag. 



Nicklas är tydligen otroligt duktig på att grilla har jag förstått.Han hade också fixat i ordning en jättegod sallad med massor av olika grönsaker i. Till det serverades potatisgratäng som Carina hade lagat….men tror ni att jag fick smaka av maten?

Nix, det fick jag inte…..Becka bantar sa matte och dessutom fick hon mat precis innan vi åkte så hon ska inte ha något…Snacka om att jag blev besviken på matte……..

Till råga på allt så satt deras tre katter och glodde på mig genom staketet från övervåningen hela tiden…….Nu var det så mörkt i huset så bilderna blev urdåliga. Man ser bara ögon som lyser i mörkret.


Felix och Maja


Figaro




Innan vi skulle åka hem måste jag gå en promenad i ösregnet. Inte kul alls. Jag vägrade att kissa.......

















Carina har kört herrlandslaget i innebandy till ett träningsläger och är borta till på söndag kväll…..Det går minsann ingen nöd på henne som får bo på jättefint hotell och äta god mat under de här dagarna…..












Nicklas körde på teoriprovet igen. 51 rätt igen av de 52 som han måste klara….Osis verkligen…Han är dyslektiker och skulle vilja göra provet muntligt men jag vet inte om man får det?......Han var lite deppig tyckte jag……Nu får han vänta ett tag tills han får göra om det för det finns inga  lediga tider de närmaste dagarna….











Idag har jag varit ensam hemma i ungefär två timmar då matte och Robban åkte iväg för att handla på ICA åt den nyopererade grannen. Nu har hon varor så det räcker ett bra tag framöver sa matte………Det tog sin lilla tid för att det var så mycket kunder i butiken…..

Robban hade kört fram bilen till vår entredörr för att de hade så mycket att bära in. Han hämtade mig när han var klar. Jag skulle få följa med honom när han parkerade bilen. Robban blev minst sagt förvånad när jag hoppade in i bilen självmant  så fort han öppnade dörren. 



Man måste backa utmed hela huset innan man kommer ut på parkeringen och jag satt stilla och kollade ut genom fönstret. Jag fick jättemycket beröm för att jag var så duktig…..

Sedan gick vi en rastrunda…….

















Varorna från Animail kom på eftermiddagen. Både jag och matte blev besvikna för de supergoda ”pinnarna” fanns inte med i lådan. Matte ringde till företaget. Det visade sig att de var slut på lagret men det stod ingenting om det på följesedeln och det var osäkert när de skulle komma in. Så irriterande……Jag brukar få en varje kväll efter sista rastrundan....Usch, så ledsen jag blir....













Nej, nu är det dags att vila en stund efter kvällsmaten......











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar