"Twingly statistik"

torsdag 21 augusti 2014

Trist dag.......ishockey



Robban var ledig idag så han tog med sig med när han skulle åka och hämta matte som hade varit på akupunkturbehandling.




 Usch, jag gillar inte alls att åka i bilen. Jag skakar som bara den….Det gick lättare och kändes tryggare när matte sedan satt bredvid mig i baksätet när vi åkte hem.

Väl hemma så dumpade de bara av mig för de skulle åka och storhandla på ICA.  Fast inan de åkte fick jag min lunch så jag blev inte det minsta ledsen.



Matte skulle handla till den sjuka grannen också. Jag trodde att de aldrig skulle komma hem för de var borta i flera timmar….De var tydligen till djurbutiken också för grannens katt behövde sitt specialtorrfoder som började ta slut…….












Det har varit en ganska så trist dag alltså eftersom det inte har hänt något spännande på promenaderna heller. Vi har nästan varit ensamma ute varje gång. Matte och jag kom nyss in från en längre promenad och vi mötte inte en enda människa på hela vägen…mysko……Visst, det blåste en hel del men så farligt var det inte…….

















Robban är på Hovet och ska kolla på Djurgårdens första hockeymatch. De spelar tydligen i en ny turnering, CHL  mot lag i Europa. Kvällens motstånd är ett bra lag, Fribourg-Gottéron från Schweiz..




Matte ska kolla på matchen som precis har börjat på TV så det lär bli en lugn kväll. Leo och jag ligger väl i soffan som vanligt.....



Bild från tidigare idag när matte och Robban käkade middag....Då brukar jag passa på att vila.....











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar