"Twingly statistik"

tisdag 29 september 2015

En riktig struldag......jobbiga Iris...




Det mesta har strulat för matte idag så alla rutiner har blivit försenade och inte alls i den ordningen som det brukar vara....

Det började med att matte försov sig eftersom hon var vaken större delen av natten. Hon kom ner till tvättstugan drygt en timme senare än vad hon skulle. Hon hade tur för nästa tvättid var ledig för sedan strulade det mesta så allting tog lång tid. Det kom hela tiden saker emellan som avbröt matte i det hon sysslade med.



Matte var tvungen att tvätta alla Iris nedkissade handdukar för lagret var i det närmaste slut.

Och matte blev inte glad när hon såg att Iris hade kissat i den nya hundbädden i natt så nu ställer matte undan bädden nattetid. Trist för Leo som har sovit i den på nätterna men matte vill inte att den bädden också ska bli nedkissad så fort han lämnar bädden. 








Morgonrundorna gick vi mellan tvätt och torktid så det blev betydligt senare än vanligt, åtminstone för mig.


En kort vilopaus. Albin kollar på en liten hund som lydnadstränas inne på idrottsplatsen.




Den vita ståtliga storpudeln och den lilla söta gråa valpen av samma ras passerade förbi. Albin tittade bara storögt på dem......










Det blir tydligen bara fler och fler sand- och grushögar här




Efter att ha undersökt den stora pinnen noga hittade Albin fler spännande dofter. Han är ute på en eftermiddagsrunda




...och så det obligatoriska funderandet......









Matte kokade hundmat idag också. Det var lika gott som det doftade......



Jag är noga med att slicka ur skålen ordentligt




...och det gör Albin också





För säkerhets skull får Iris stå på diskbänken och äta så att hon får i sig någon mat.....





...risken är stor att Leo snor den annars. Han har lärt sig att Iris alltid lämnar kvar lite så när han har ätit upp sitt så sitter han faktiskt snällt och väntar tills matte ger honom hennes skål....















Egentligen skulle Robban börja jobba på torsdag på sitt nya jobb men arbetsgivaren behövde honom redan idag till deras servicebil så han har jobbat hela dagen. Han är dötrött nu, har jätteont i nacken men han tyckte att jobbet är jättekul.



Vi skulle ha åkt iväg till veterinärkliniken och klippt klorna på mig och Albin men det har blivit uppskjutet till fredag i stället eftersom Robban har jobbat..










Och Carina hade en bra och trevlig körning idag. Hon var med ett gäng på en dagstur med Viking Lines Rosella till Åland tur/retur.

Sämre jobb kan man ju ha.....
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar